Apple Pay er snart klar i Norge

0

KORT NYT: Apples mobilbetalingstjeneste Apple Pay er klar til lancering på det norske marked i meget nær fremtid.

Apple Pay er snart klar på det norske marked. Betalingstjenesten vil være tilgængelig for kunder med konto og Visa-kort i Nordea Bank, Santander Bank og SBanken, samt for Nordeas kunder med Mastercard. Det skriver Tek.no.

Apple Pay åbnede i Danmark i oktober 2017, men det er langt fra alle som kan benytte tjenesten. I Danmark er det kun Nordea og Jyske Bank kunder, der kan benytte tjenesten på nuværende tidspunkt. Danske Bank har valgt, at satse på MobilePay og følge markedet tæt.

Danske Bank vender Apple Pay ryggen

Apples topchef, Tim Cook, fortalte allerede i begyndelsen af maj, at Apple Pay også ville blive tilgængelig på det norske marked. Foruden Norgen følger også Polen i løbet af kort tid. Det oplyste Tim Cook under fremlæggelsen af kvartalsregnskabet i maj.

I Norge er får Apple Pay konkurrence fra tjenesten Vipps.

Det er spændende om de norske mobilbrugere vil tage Apple Pay til sig ligeså hurtigt, som Jyske Bank kunder gjorde i Danmark.

Jyske Bank-kunder elsker Apple Pay

Der er i øvrigt ingen informationer om, hvor meget danskerne som bruger Apple Pay.

Mere til historien

Apple Pay blev lanceret tilbage i 2014 på de første markeder og er når Norge og Polen også kan benytte tjenesten, så er den tilgængelig i 23 lande.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer