Premium-telefoner dominerer globalt smartphone-salg

Nye tal viser, at iPhone 8 solgte tre gange så godt som Samsung Galaxy Note 8 på verdensplan. Se hitlisten her.

Grafik: Counterpoint’s Market Pulse November Edition

Apples iPhones har godt fat i det globale marked. Det viser en markedsanalyse over smartphone-salget for oktober måned. Analysen er udarbejdet af Counterpoint Technology Market Research.

Ifølge Counterpoint stod iPhone 8 og iPhone 8 Plus for 8,6 procent af det samlede smartphone-salg i oktober måned. Sydkoreanske Samsung har også haft succes. Samsungs Galaxy Note 8 og Galaxy S8 har samlet stået for 3,9 procent af det samlede salg.

Markedsanalysen indeholder fem forskellige smartphonemærker. Listen tæller Apple og Samsung samt de kinesiske mærker Vivo, Xiaomi og Oppo. Det er disse mærker, der lige nu gør det godt på det globale marked.

Top 10: De bedst sælgende mobiler i oktober 2017

MereMobil.dk har tidligere kigget nærmere på smartphone-salget i Danmark hos teleselskaberne. Og der er flere overlap mellem de globale trends og danskernes foretrukne telefoner. Både iPhone 8 og storebror iPhone 8 Plus topper listen i både Danmark og på verdensplan (i oktober, red.).

I toppen finder man også Samsungs Galaxy S8, men modsat den globale verden, er der ingen Samsung Galaxy Note 8. I stedet ses Samsungs Galaxy A3. Top 10-listen over de mest solgte telefoner i Danmark indeholder også flere Huawei-telefoner. Og det er selvom Huawei slet ikke optræder på den globale liste.

OnePlus: 5T er vores hurtigst sælgende telefon

Overordnet set det globale marked domineret af flagskibs-telefoner som Apples iPhone og Samsungs Galaxy Note. I Danmark bliver der dog langet flere billigere telefoner over disken hos teleselskaberne. Eksempelvis har både iPhone SE og Samsung Galaxy A3 solgt godt.

Fordi Counterpoints analyse er for oktober, mangler der flere af 2017’s flagskibe. Eksempelvis mangler både Huaweis Mate 10 Pro og Apples iPhone X på listen. Sidstnævnte toppede salgslisten over smartphones i Danmark for november måned.

Mere til historien

Hverken telefoner Xiaomi, Vivo eller Oppo forhandles officielt i danske butikker.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE snart klar i Europa

KORT NYT: Samsung ventes, at lancere Galaxy S23 FE på det europæiske marked senere denne uge.

(mere…)
Hele iPhone 16-serien får måske Action Knap

RYGTE: Det ventes at den almindelige iPhone 16 og iPhone 16 Plus får Action Knap, og derved udgår den gamle mute-knap.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
38 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram