3: Udvalgte Android-telefoner får Wi-Fi-opkald

2

Nu kan udvalgte Android telefoner benytte Wi-Fi opkald på 3’s netværk.

Sony Xperia XZ (Foto: Sony)
Sony Xperia XZ (Foto: Sony)

– ”Udvalgte Android-telefoner vil sidst på året kunne benytte Wi-Fi opkald i 3’s netværk. Her åbnes også for VoLTE,” sådan skrev vi på MereMobil.dk i juli 2016. Men vi skulle altså vente helt til ultimo af første kvartal 2017 før det blev en realitet.

3: Wi-Fi opkald på Android kommer i Q4

Nu har 3 samtidig med lanceringen af 4G tale (VoLTE) åbnet op for, at Android-brugere (udvalgte telefoner) kan benytte sig af Wi-Fi opkald. Det drejer sig om telefonerne: Sony Xperia XZ, Sony Xperia X Compact, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S7 Flat, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung A3 (2017) og Samsung A5 (2017).

Wi-Fi opkald hos 3 (Foto: MereMobil.dk)
Wi-Fi opkald hos 3 (Foto: MereMobil.dk)

 – 3 har åbnet for 4G-tale på udvalgte telefoner

Wi-Fi opkald giver mulighed for tale- og SMS-dækning steder hvor mobilnetværket er svagt, men hvor der er tilgængelig trådløst netværk (Wi-Fi). Vi har eksempelvis prøvet at sidde i Paris til konference, og haft Wi-Fi opkald forbindelse inde i konferencecenteret, hvor mobildækningen var dårlig.

Det er uvist, hvornår det bliver tilgængeligt på flere Android-modeller. Men det ventes, at det også vil være muligt på de telefoner der lanceres dette forår.

Mere til historien

3 åbnede op for Wi-Fi opkald i deres netværk i marts 2016. Men tjenesten har længe været forbeholdt kunder med en iPhone 5C eller nyere.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer