Google: Store sikkerhedsfejl i Samsung Galaxy S6 Edge

7

Google har kigget nærmere på sikkerheden i Galaxy S6 Edge fra Samsung og fundet en række større sikkerhedsfejl.

Samsung Galaxy S6 Edge
Samsung Galaxy S6 Edge (Foto: Samsung)

Vi gemmer flere og flere oplysninger på vores smartphones, hvilket også betyder en smartphone i dag indeholde en masse personfølsomme oplysninger. I takt med dette kommer der også øget fokus på sikkerheden – dog er mange almindelige mennesker fortsat ligeglade med sikkerheden på deres mobiltelefon.

 – Danskerne ligeglade med mobilsikkerhed

Og da Android ofte anklages for at være et usikkert styresystem pga. dets åbenhed, så arbejder Google på at gøre noget ved dette – en af tingene de gør er derfor at tjekke sikkerheden i de forskellige producenters enheder.

En af de seneste telefoner, hvor Google har fundet nogle sikkerhedsproblemer er Galaxy S6 Edge fra Samsung. Her oplyser Google, at de har fundet hele 11 sikkerhedsproblemer, hvoraf syv af disse nu er blevet løst, mens der stadigvæk er tre, som endnu ikke er løst.

– “Vi valgte, at undersøge sikkerheden i Samsung Galaxy S6 Edge, da det er et nyt, high-end device med et højt antal brugere.”

De sikkerhedsfejl, som er løst, er blevet rettet via en over-the-air opdatering fra Samusng.

Og de fejl, der endnu ikke er løst, anser Google ikke for at være særlig kritiske. Dog oplyser Samsung, at de med den næste opdatering vil løse de sidste fejl.

 – Beskyt din Gmail og Dropbox med sikkerhedsnøgle

Google har udtrykt tilfredshed over Samsungs hurtige måde at løse disse sikkerhedsfejl på.

Det er Googles Project Zero-sikkerhedsteam, der står bag denne undersøgelse af sikkerheden på Samsung Galaxy S6 Edge. Du kan læse mere undersøgelsen fra Google her.

Baggrund: Hvem er du mest bange for? Amerkanerne eller kineserne?

Web-TV: Test af Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge

Mere til historien

Du kan læse vores uddybende test af Samsung Galaxy S6 Edge her, samt se vores web-tv indslag herover. Hør også vores seneste podcast om sikkerhed med titlen “Billige smartphones kan udgøre en sikkerhedsrisiko“.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer