Ny type motorvejscafé: Økologisk mad skal erstatte pølsehornet
Cafékoncept udvides nu til motorvejsstationerne i Odense og Kolding.

Clever er inden længe klar med motorvejscaféer i Odense og Kolding. Målet er at revolutionere motorvejspausen ved at tilbyde frisklavet, økologisk mad og kvalitetskaffe som et alternativ til den traditionelle fastfood.
LÆS MERE: Clever One-kunder får nu gratis adgang til PowerGo-ladere
Efter succesen med den første Clever Café i Aabenraa åbner de nye caféer i Odense den 14. august og i Kolding den 21. august.
Konceptet er udviklet i samarbejde med arkitekterne hos COBE og er designet til at skabe et roligt frirum med naturlige materialer og store glaspartier.
Clever vil gøre op med idéen om, at hurtig mad er lig med dårlig mad.
På menuen finder man blandt andet toast på landbrød, lufttørret skinke og ost, samt kvalitetskaffe fra Prolog til konkurrencedygtige priser. En espresso koster for eksempel kun 10 kroner.
LÆS MERE: Clever og Ionity er gået sammen
Ifølge Mette Nøhr, ansvarlig for strategisk designudvikling hos Clever, handler det om at gøre “det gode for alle, ikke kun for de få.” Med åbningstider fra tidlig morgen til aften sigter Clever efter at tilbyde et bedre alternativ for alle på farten – uanset om det er elbilister, pendlere eller rejsende. Planer om flere placeringer er allerede på tegnebrættet.
Mere til historien
Clever har forskellige løsninger, men rigtigt mange falder for deres Clever One-abonnement, hvor der kan lades ude og hjemme til en fast pris om måneden.