iPhone SE (4. generation) får OLED-skærm

Den næste iPhone SE-model rygtes at komme med OLED-skærm og flere andre opgraderinger.

iPhone SE (2022), 3rd gen
iPhone SE, 2022-model kan i 2025 få en efterfølger. (Foto: MereMobil.dk)

Det ventes, at Apple i starten af næste år vil præsentere den næste iPhone SE, hvilket bringer modellen op på fjerde generation.

En af nyhederne er angiveligt, at telefonen kommer med OLED-skærm, hvilket er første gang SE-modellen får det – og det betyder også at alle iPhone-modeller nu har OLED-skærme. Sådan lyder det fra Nikkei Asia.

OVERBLIK: Disse iPhones kan opdateres til iOS 18

Det skal lige nævnes, at rygterne og spekulationerne om den kommende iPhone SE fortsat ikke er bekræftet. Men der kan altså blive tale om en telefon med ganske store opgraderinger i forhold til forgængeren.

iPhone SE (4. generation) rygtes at få 8 GB RAM, hvilket er dobbelt så meget, som iPhone SE (3. generation) fra 2022. Dette skulle være for at kunne klare de nye AI-funktioner fra Apple.

Dernæst ventes det også, at den kommer med et design ala iPhone 14 og den får Face ID fremfor Touch ID, som iPhone SE netop nu er eneste model, der har. Dermed forsvinder hjemknappen også og skærmen vokser – måske helt op til 6,1 tommer fra de nuværende 4,7 tommer. Det skriver MacRumors.

Processoren bliver måske en Apple A18. Det bliver derfor spændende at se om Apple fjerner iPhone 15 fra det officielle lineup eller prisen sættes markant ned. 

Apple har i skrivende stund intet meldt ud omkring iPhone SE (4. generation). Der er derfor kun tale om rygter og spekulationer. Så du må væbne dig med tålmodighed lidt endnu. Tidligere har Apple lanceret iPhone SE-modellerne i foråret.

LÆS MERE: Den næste iPhone SE får Apple 5G-modem

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Den billigste af de nuværende iPhone SE (3. generation) varianter koster på Apples hjemmeside 4.199 kroner (64 GB lagerplads), mens den helt store med 256 GB koster 5.699 kroner. Men de kan findes langt billigere. Se de dagsaktuelle priser her.

Se her om du kan opdatere din iPhone i aften

SE LISTEN: I aften klokken 19 udkommer den næste store iOS-opdatering med mange nyheder, men ikke alle kan opdatere til iOS 18.

(mere…)
Det vigtigste om iPhone 16 og iPhone 16 Pro på 13 minutter

VIDEO: Her er overblikket du mangler! Vi har samlet de vigtigste nyheder, som er værd at kende, når du overvejer at købe iPhone 16 eller iPhone 16 Pro.

(mere…)
Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro snart på vej

Inden længe ventes det, at Xiaomi vil præsentere de nye Xiaomi 14T-modeller. Specifikationer og billeder er lækket.

(mere…)
Nu kan du forudbestille iPhone 16-serien

Vil du være en af de første til at få en af de nye iPhone 16-modeller? Så kan de forudbestilles. 

(mere…)
Flere Apple-produkter mangler stadig USB-C

Der er stadig flere Apple-produkter med Lightning-stik, som mangler at blive opgraderet.

(mere…)
Så hurtig bliver OnePlus 13

KORT NYT: Den kommende OnePlus 13 forventes at score højt på ydelsen med Snapdragon 8 Gen 4-chipset. Se en lækket måling her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram