I dag: iPhone 16 bliver ikke ’all that’

I aften kan du følge iPhone 16 præsentation med en masse AI-løfter. For os i Danmark bliver det nok en skuffelse, hvis du havde glædet dig til AI.

iPhone 15 Pro

Apples næste store produkt-event afholdes i dag (mandag den 9. september 2024).

Det forventes, at vi får præsenteret iPhone 16-serien, som sandsynligvis består af fire modeller: iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro og iPhone 16 Pro Max.

I år ventes der ikke store nyheder på designet. Vi taler om mindre designændringer. Det er de nye Apple Intelligence-værktøjer, som bliver en stor del af mandagens lanceringsevent.

Fra starten står det klart, at forbrugerne må vente på de bedste funktioner.

NYE IPHONES: Her finder du artiklerne om iPhone 16-serien

Ikke meget konkret AI lige nu

Apple Intelligence er stadig ikke fuldt udviklet. Den første version vil mangle mange funktioner, herunder ChatGPT-integration, som blev præsenteret i juni.

Apple Intelligence vil heller ikke være tilgængelig i EU, en kritisk region for Apple, der inkluderer Tyskland, Italien, Frankrig, Sverige og Spanien. Heller ikke Kina får funktionerne.

I de lande, hvor funktionerne er tilgængelige, vil de begynde at rulle ud som en del af iOS 18.1-softwareopdateringen, som nok kommer omkring oktober.

Beta-versionen af iOS 18.1 giver en god idé om, hvad der er på vej. Der er funktioner, som opsummerer notifikationer og webindhold, værktøjer til at forbedre skrivning og en metode til at fjerne personer eller objekter fra billeder.

Den vil også få automatiske transskriptioner af telefonopkald, og softwaren vil prioritere vigtige e-mails i Apple Mail-appen.

Vi ved allerede, at OpenAI’s ChatGPT-chatbot ikke vil blive integreret i softwaren før senere på året, og at alle de store nye Siri-funktioner først kommer næste år.

LÆS MERE: Hvornår kommer iPhone 16

Overblik: Dette er nyt i iPhone 16 og iPhone 16 Pro

Se flere techvideoer på dansk – følg gratis vores YouTube kanal

iOS 18 er på vej

Derudover afslører Apple traditionen tro datoen for, hvornår den næste store iOS-opdatering frigives. Denne hedder iOS 18 og er netop ude i de sidste betatests – men altså i første omgang uden Apple Intelligence i vores marked.

Hvis Apple holder deres normale planer, betyder det, at de første telefoner i iPhone 16-serien kan købes i Danmark fra fredag den 20. september 2024.

Eventen kan ses på Apples officielle YouTube-kanal samt via apple.com/apple-events i aften fra klokken 19.00.

På MereMobil.dk bringer vi senere i dag de største nyheder fra Apples lancering.

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Apple har ikke bekræftet informationerne i denne artikel.

Her er nyhederne i iOS 18 til din iPhone

OVERBLIK: Nu kan du hente den næste store opdatering din iPhone. Vi har samlet de største nyheder, så du er godt klædt på til iOS 18.

(mere…)
Nu kan du opdatere din iPhone til iOS 18

UDE NU:  Så er årets største funktionsopdatering til iPhone frigivet. Du kan download den nu.

(mere…)
Se her om du kan opdatere din iPhone i aften

SE LISTEN: I aften klokken 19 udkommer den næste store iOS-opdatering med mange nyheder, men ikke alle kan opdatere til iOS 18.

(mere…)
Det vigtigste om iPhone 16 og iPhone 16 Pro på 13 minutter

VIDEO: Her er overblikket du mangler! Vi har samlet de vigtigste nyheder, som er værd at kende, når du overvejer at købe iPhone 16 eller iPhone 16 Pro.

(mere…)
Nu kan du forudbestille iPhone 16-serien

Vil du være en af de første til at få en af de nye iPhone 16-modeller? Så kan de forudbestilles. 

(mere…)
Flere Apple-produkter mangler stadig USB-C

Der er stadig flere Apple-produkter med Lightning-stik, som mangler at blive opgraderet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram