Samsung One UI 7 får “store mapper”

Vi nærmer os tiden, hvor Samsung plejer at udgive eb nye version af One UI. Med dette følger betaer og rygter om, hvad vi kan se frem til.

Samsung Galaxy-S24-Series
Der er flere nyheder på vej i One UI 7. En af dem er store mapper (Foto: Samsung)

Over de seneste par uger er der kommet flere og flere rygter om, hvad vi kan se frem til i Samsungs kommende Android-overbygning, One UI.

En af de seneste nyheder er One UI 7, der sandsynligvis vil være bygget på Android 15. Her får vi en funktion kaldet Large Folders, eller på dansk, Store Mapper.

Mens almindelige mapper har været en del af Androids hjemmeskærm, kan “store mapper” gøre brugen af mapper mere bekvem.

Det giver mulighed for hurtigere adgang til ofte brugte apps. Man kan åbne apps med et enkelt tryk på mappen, og det strømliner processen med åbning af apps i forhold til almindelige mapper.

One UI har hidtil haft mulighed for at lave mapper, både på hjemmeskærmen og i app-biblioteket. Det har hjulpet med at holde orden på ens telefon. Og nu tager Samsung skridtet videre med store mapper.

Hvad er store mapper?

Den letteste måde at forklare store mapper på er med Xiaomis Hyper OS, der har haft en lignende funktion længe.

Store mapper er, som navnet antyder, større.

Typisk fylder de 3×3 app-pladser og giver hurtig adgang til dine 8 hyppigst brugte apps i mappen. Det niende ikon viser et minimeret eksempel på de resterende apps i mappen og åbner for hele mappens indhold.

På den måde kan du med et tryk åbne dine mest brugte apps. Andre apps kræver to tryk, som vi kender fra den almindelige mappestruktur.

Alting er selvfølgelig stadig på rygteplan, og vi ved ikke, om Samsung måske tilføjer andre fikse finurligheder til funktionen.

Der er flere nyheder på vej

Store mapper er naturligvis ikke de eneste nyheder i One UI 7. Den velrenommerede bruger Ice Universe har på den kinesiske SoMe-platform Weibo været ude med en længere liste over nyheder.

Han melder blandt andet om nye ikoner, en ny brugergrænseflade og nye genveje til apps på låseskærmen. Der skulle angiveligt også være et utal af widgets i forskellige størrelser samt en ny kamera-app.

Ikke kun for nye telefoner

Det forventes at One UI 7 går i beta i august og er klar til endelig udgivelse sent i oktober. Og bedste af alt er, at du ikke behøver have den nyeste Samsung-telefon, for at få glæde af nyhederne.

One UI 7 kommer ifølge Samsung ud til disse telefoner og tablets.

  • Galaxy S24, S24+, S24 Ultra
  • Galaxy S23, S23+, S23 Ultra
  • Galaxy S22, S22+, S22 Ultra
  • Galaxy S21, S21+, S21 Ultra
  • Galaxy Z Fold 5, Z Flip 5
  • Galaxy Z Fold 4, Z Flip 4
  • Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3
  • Galaxy A54, A53, A52
  • Galaxy A34, A33
  • Galaxy A24
  • Galaxy Note 20, Note 20 Ultra
  • Galaxy Tab S9, S9+, S9 Ultra
  • Galaxy Tab S8, S8+, S8 Ultra

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung startede oprindeligt i 1938. Først i 1960erne trådte de ind i elektronikbranchen. Det er derfor ikke overraskende de laver meget andet end telefoner. De laver blandt andet også denne robotstøvsuger, som John G beskriver som støjende, men meget effektiv.

Samsung Galaxy Ring er vild! Første danske test

TEST: Jeg har testet Samsung Galaxy Ring. Teknologien er imponerede! Få svaret på om den næsten 4.000 kroners dyre wearable er noget for dig!

(mere…)
Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro snart på vej

Inden længe ventes det, at Xiaomi vil præsentere de nye Xiaomi 14T-modeller. Specifikationer og billeder er lækket.

(mere…)
Så hurtig bliver OnePlus 13

KORT NYT: Den kommende OnePlus 13 forventes at score højt på ydelsen med Snapdragon 8 Gen 4-chipset. Se en lækket måling her.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får OLED-skærm

Den næste iPhone SE-model rygtes at komme med OLED-skærm og flere andre opgraderinger.

(mere…)
OnePlus Open 2 kan blive den tyndeste foldbare

Markedet for foldbare smartphones vækster. OnePlus Open 2 kan blive den tyndeste foldbare. 

(mere…)
OnePlus 13 er måske snart på vej 

Rygterne svirrer om, at OnePlus 13 måske kan blive afsløret for offentligheden allerede i oktober.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram