Samsung Galaxy S24 FE tættere på lancering

Lanceringen af den kommende Galaxy S24 FE rykker tættere og tættere på – nu er den spottet på Bluetooth SIG’s hjemmeside.

Samsung Galaxy S23 FE
Samsung ventes, at komme med efterfølgeren til sidste års Galaxy S23 FE i nær fremtid. Navnet ventes at være Galaxy S24 FE. (Foto: Samsung / MereMobil.dk)

Samsung arbejder på en lancering af deres Galaxy S24 FE og det tyder på, at lanceringen vil ske inden for relativ kort tid. 

Galaxy S24 FE er Samsungs bud på en ”Fan Edition”, hvor der er taget en del af det gode fra Galaxy S24-serien. Sidste års model blev også rost.

TEST: Samsung Galaxy S23 FE | Den eneste, du behøver

Der har også allerede været nogle lækkede oplysninger om produktet på nuværende tidspunkt og 91mobiles har nu også spottet en registrering ved Bluetooth SIG for Galaxy S24 FE. Her fremgår modelnummeret SM-S721U også.

Lanceringen kan dog godt være noget væk. Tidligere har eventet for lanceringen været rygtet til at finde sted i oktober. 

Rygtede specifikationer…

Det rygtes, at Galaxy S24 FE kommer med en Exynos 2400e processor, 6,7 tommer skærm med Gorilla Glass Victus Plus. Derudover ventes det, at kameraet vil være et triple-kamera-setup med 50 megapixels hovedsensor, 12 megapixels ultravidvinkel sensor og 8 megapixels 3xtelephoto kamera.

Det er uvist, hvad prisen vil blive. Da Galaxy S23 FE blev lanceret sidste år var de danske priser 5.499 kroner for modellen med 128 GB RAM og 5.999 kroner for varianten med 256 GB intern hukommelse. Du kan finde dagsaktuelle priser for sidste års model her

Samsung Galaxy S23 FE kommer til Danmark nu

VIDEO: Samsung Galaxy S23 FE vs. Galaxy S23

Mere til historien

Du kan læse vores anmeldelse af Samsung Galaxy Watch7 her.

Så hurtig bliver OnePlus 13

KORT NYT: Den kommende OnePlus 13 forventes at score højt på ydelsen med Snapdragon 8 Gen 4-chipset. Se en lækket måling her.

(mere…)
Samsung Galaxy Ring er vild! Første danske test

TEST: Jeg har testet Samsung Galaxy Ring. Teknologien er imponerede! Få svaret på om den næsten 4.000 kroners dyre wearable er noget for dig!

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får OLED-skærm

Den næste iPhone SE-model rygtes at komme med OLED-skærm og flere andre opgraderinger.

(mere…)
OnePlus Open 2 kan blive den tyndeste foldbare

Markedet for foldbare smartphones vækster. OnePlus Open 2 kan blive den tyndeste foldbare. 

(mere…)
OnePlus 13 er måske snart på vej 

Rygterne svirrer om, at OnePlus 13 måske kan blive afsløret for offentligheden allerede i oktober.

(mere…)
Apple er på vej med ny iPad Mini

KORT NYT: Det virker til, at Apple er i gang med at tømme ud i lagerne af iPad Mini. En ny rygtes på vej.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram