Pixel 9 Pro telefonerne er nu præsenteret

Så er der gode nyheder fra Google, der i år har givet Pixel 9 Pro nyt design i to størrelser. Her er detaljerne om Pixel 9 Pro.

Pixel 9 Pro
Pixel 9 Pro byder i år, både på friskt design og en ny AI-assistent (Foto: Google)

Google har i år lanceret ikke bare én, men to promodeller. Den ene har en 6,3 tommer skærm. Den anden har en 6,8 tommer skærm.

Fælles for begge er et tiltrængt nyt design med skarpere kanter og et nyt kameramodul på bagsiden. Det er muligvis ikke revolutionerende, men det er et friskt pust, der bestemt klæder telefonen og stadig gør den let genkendelig i forhold til andre mobiler.

Begge størrelser fås i farverne Obsidian, Porcelain, Hazel og Rose Quartz.

Der er igen stort fokus på AI-funktioner i Pixel-serien, men lad os først kigge på hardwaren, der driver de to promodeller.

Google lover, at dette er den hidtil mest kraftfulde Pixel. I år benyttes en ny Tensor G4-processor og 16 GB RAM til at nå det mål.

Skærmen er en såkaldt Super Actua-skærm, der i år har op til 35 procent mere lysstyrke og er beskyttet af Gorilla Glass Victus 2.

I det nydesignede kameramodul på bagsiden finder vi tre kameraer. Et 50 megapixels vidvinkel, et 48 megapixel ultravidvinkel med makrofokus og en 48 megapixels telefotolinse, der lover “optisk zoom kvalitet” ved 0,5x, 1x, 2x, 5x og 10x.

Ligesom sidste år er der igen Superzoom op til 30x. Hvor brugbart det reelt bliver, skal blive spændende at se. Frontkameraet er på 42 megapixels med et synsfelt på 103°. Der skulle altså være rig mulighed for at få alle vennerne med på den næste selfie.

Gemini er din nye AI-assistent

Pixel 9 Pro og Pro XL
Pixel 9 Pro kommer i år, i to størrelser. En mere håndvenlig model, med 6,3″ skærm og en XL på 6,8″ (Foto: Google)

Gemini er afløseren for Google Assistant og er integreret i Pixel 9 Pro-modellerne.

Gemini kan det samme som Google Assistant, men også MEGET mere. Den er for eksempel bedre til at finde oplysninger på tværs af Google-apps. Det kan være at finde oplysninger i en festinvitation og foreslå blomsterbutikker i nærheden. Eller den kan hjælpe med en opskrift til aftensmaden, ud fra et billede du har taget af indholdet i dit køleskab.

Du kan også chatte med Gemini, som vi kender det fra ChatGPT, eller få den til at opsummere dine ulæste beskeder.

En af de ting, jeg havde meget sjov med sidste år, var Magisk Viskelæder-funktionen, der kunne fjerne uønskede objekter og personer fra dine billeder. I år får vi muligheden for at tilføje en person til et billede. På den måde kan fotografen også selv komme med på gruppebilledet.

Pixel-telefonerne får igen i år 7 års OS- og sikkerhedsopdateringer.

Det koster Pixel 9 Pro og Pixel 9 Pro XL i Danmark

Pixel 9 Pro bliver tilgængelig fra den 9. september og Pixel 9 Pro XL fra den 22. august 2024, oplyser Google.

Priserne starter fra 8.599 kroner og går op til 12.399 kroner.

Pixel 9 Pro

  • 8.599 kroner (128 GB)
  • 9.399 kroner (256 GB)
  • 10.399 kroner (512 GB)

Pixel 9 Pro XL

  • 9.399 kroner (128 GB)
  • 10.199 kroner (256 GB)
  • 11.199 kroner (512 GB)
  • 12.399 kroner (1 TB)

Her kan du se priserne på alle de nye Pixel produkter.

Mere til historien

Pixel 9 Pro telefonerne er ikke de eneste, der i år kommer i to størrelser. Pixel Watch 3 har også fået vokseværk og kommer i år, i størrelserne 41 millimeter og 45 millimeter.  

Pixel Watch 3 er nu i den rigtige størrelse | Test

TEST: Google har lyttet til brugernes kritik af størrelsen på Pixel Watch 2. Lad os se om resten også er perfekt. Her er min Pixel Watch 3 test.

(mere…)
Pixel 9, Gemini Live og ‘jagt’ på en Google-chef

PODCAST: Her er min mening om Pixel 9. Du får også en demo af Gemini Live. Og så går jeg på "jagt" efter en Google-chef.

(mere…)
Den bedste foldbare telefon 2024

DUELTEST: Skal du vælge Pixel 9 Pro Fold, Samsung Galaxy Z Fold6 eller OnePlus Open? Her er den bedste foldbare telefon i 2024.

(mere…)
Pixel 9 Pro Fold er stadig en umoden foldbar telefon

VIDEO: Google er klar med den første foldbare på det danske marked. Den imponerer - men forbedringerne skal være større.

(mere…)
Google Pixel 9 Pro Fold folder sig ikke nok ud | Test

TEST: Pixel 9 Pro Fold og Samsung Galaxy Z Fold6 minder rigtigt meget om hinanden. Begge lider af umoden teknologi.

(mere…)
Pixel 9: Se denne video før du køber

VIDEO: I denne video går jeg tæt på Google Pixel 9 og sammenligner den med Pixel 9 Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram