Pixel 9 Pro Fold kommer til Danmark 

Sidste år gik Google udenom Danmark med deres foldbare smartphone, men i år lancerer de Pixel 9 Pro Fold herhjemme.

Pixel 9 Pro Fold cover
Google har lanceret Pixel 9 Pro Fold og denne gang kommer den foldbare smartphone til salg på det danske marked. (Foto: Google)

Google lancerede i går deres nyeste produkter, hvilket også inkluderede en ny generation af deres foldbare smartphone. Navnet denne gang er Google Pixel 9 Pro Fold.

LÆS MERE: Pixel 9 Pro Fold er den tyndeste foldbare telefon

Google kalder Pixel 9 Pro Fold for den ”tyndeste foldbare smartphone” på markedet, samt den med den største inderskærm. Den forreste skærm er på 6,3 tommer, mens den er 8 tommer, når telefonen er foldet ud. Det er noget større end skærmen på Samsung Galaxy Z Fold6.

Sidste år lancerede Google ikke den foldbare smartphone herhjemme, men det gør de altså i år. 

Pixel 9 Pro Fold kommer i handlen den 4. september 2024 og prisen starter ved 14.799 kroner uden abonnement for varianten med 256 GB lagerplads, mens den store med 512 GB koster 15.799 kroner.

PRISOVERBLIKDet koster Pixel 9-serien i Danmark

Foruden Pixel 9 Pro Fold præsenterede Google også telefonerne Pixel 9, Pixel 9 Pro og Pixel 9 Pro XL, samt smarturet Pixel Watch 3 i flere varianter. Alle produkter bliver tilgængelig på det danske marked.

VIL DU OPDATERES? ⚡️ Vi vender dig tre gange om ugen de seneste technyheder i indbakken. Blandt alle tilmeldte finder vi hver måned en vinder af en powerbank fra GreyLime. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst. Læs mere om konkurrencen her.


Mere til historien

Indtil efteråret 2022 lancerede Google ikke deres Pixel-enheder officielt på det danske marked. Så krævede det, at man købte i udlandet eller hos forhandlere, som parallelimporterede dem.

Pixel Watch 3 er nu i den rigtige størrelse | Test

TEST: Google har lyttet til brugernes kritik af størrelsen på Pixel Watch 2. Lad os se om resten også er perfekt. Her er min Pixel Watch 3 test.

(mere…)
Pixel 9, Gemini Live og ‘jagt’ på en Google-chef

PODCAST: Her er min mening om Pixel 9. Du får også en demo af Gemini Live. Og så går jeg på "jagt" efter en Google-chef.

(mere…)
Den bedste foldbare telefon 2024

DUELTEST: Skal du vælge Pixel 9 Pro Fold, Samsung Galaxy Z Fold6 eller OnePlus Open? Her er den bedste foldbare telefon i 2024.

(mere…)
Foldbare telefoner er forsøgsteknologi

JEG MENER: Hvornår har du drømt om en telefon med foldbar skærm? Måske! ... vil du købe den? Næppe. Sådan har de fleste andre det også.

(mere…)
Pixel 9 Pro Fold er stadig en umoden foldbar telefon

VIDEO: Google er klar med den første foldbare på det danske marked. Den imponerer - men forbedringerne skal være større.

(mere…)
OnePlus Open 2 kan blive den tyndeste foldbare

Markedet for foldbare smartphones vækster. OnePlus Open 2 kan blive den tyndeste foldbare. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram