Flere AI funktioner på vej fra Apple

Apples nyeste beta af iOS 18.1 bringer flere AI nyheder til.

Apple Intelligence (Skærmbillede: MereMobil.dk)
Apple Intelligence på macOS Sequoia (Skærmbillede: MereMobil.dk)

Mens vi tester iOS 18.0, kører der også en betaversion af iOS 18.1, som bliver den version, hvor Apple Intelligence udrulles på.

Tidligere på ugen lancerede Apple den tredje betaversion, der introducerer flere nye AI-funktioner.

En af de nye funktioner er “Summarize”, som nu også er tilgængelig for notifikationer. Dette gør det muligt at få sine notifikationer opsummeret direkte på låseskærmen, hvilket giver et bedre overblik.

Fotos-appen får desuden et nyt Clean Up-værktøj, der gør det muligt at markere og fjerne objekter fra billeder. Man kan også manuelt fjerne objekter ved hjælp af en børste.

Hvis et billede er blevet redigeret ved hjælp af AI, vil dette blive registreret, så man altid kan se, om et foto er blevet redigeret med AI.

PRØVEKØRT: Første kig på Apple Intelligence

Langt fra klar endnu

Selvom flere funktioner i Apple Intelligence er blevet introduceret, er der stadig et stykke vej igen.

Den største opdatering til Siri er endnu ikke lanceret, og det samme gælder integrationen med ChatGPT og Image Playground.

Nogle af disse funktioner forventes først klar i 2025, og ingen af Apple Intelligence-funktionerne er tilgængelige i EU endnu. Det forventes, at der går noget tid, før de bliver tilgængelige her.

AI BETYDER IKKE APPLE INTELLIGENCE: AI er forkortelsen for ‘Artificial Intelligence’, på dansk ‘kunstig intelligens’. På redaktionen tror vi, at mange over tid vil forbinde ‘Apple Intelligence’ med bogstaverne ‘A’ og ‘I’. Det kan overalt, særligt på ikke-tech medier, skabe meget stor forvirring. Hvis der ikke kommer styr på begreberne, risikerer vi, at Apple inden for et par år har fået den brede befolkning til at tro, at AI betyder ‘Apple Intelligence’, hvilket AI ikke gør.

Mere til historien

iOS 18.0 forventes klar i september, efter det kommende iPhone-event.

Se her om du kan opdatere din iPhone i aften

SE LISTEN: I aften klokken 19 udkommer den næste store iOS-opdatering med mange nyheder, men ikke alle kan opdatere til iOS 18.

(mere…)
Det vigtigste om iPhone 16 og iPhone 16 Pro på 13 minutter

VIDEO: Her er overblikket du mangler! Vi har samlet de vigtigste nyheder, som er værd at kende, når du overvejer at købe iPhone 16 eller iPhone 16 Pro.

(mere…)
Nu kan du forudbestille iPhone 16-serien

Vil du være en af de første til at få en af de nye iPhone 16-modeller? Så kan de forudbestilles. 

(mere…)
Flere Apple-produkter mangler stadig USB-C

Der er stadig flere Apple-produkter med Lightning-stik, som mangler at blive opgraderet.

(mere…)
Prisfald: iPhone er blevet billigere

Generelt bliver de fleste varer vi køber dyrere og dyrere, men Apple har prissat iPhone 16-serien til 2020-priser. Se listen her.

(mere…)
Apple: Du behøver ikke opdatere til iOS 18

iOS 18 er lige på trapperne. Vil du IKKE opdateret? Du kan faktisk blive på iOS 17, men fortsat modtage sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram