Apple Intelligence bliver gratis indtil videre

Der vil gå længe før brugere vil blive opkrævet betaling for Apple Intelligence funktioner. Produktet er nemlig langt fra stærkt nok.

Apple Intelligence (Skærmbillede: MereMobil.dk)
Vi har allerede prøvekørt den første beta-version med Apple Intelligence (Skærmbillede: MereMobil.dk)

2027 bliver det tidligste tidspunkt, hvor Apple vil tage betaling for nogle af deres AI-funktioner, i hvert fald ifølge Bloombergs analytiker Mark Gurman. Det fortæller Macrumors.

Ifølge Gurman er Apple Intelligence så nyt, at det vil tage mindst tre år for Apple at opbygge en tilstrækkelig stor værdi og et stærkt brand omkring Apple Intelligence. Selv 2027 er ifølge Gurman tidligt sat.

PRØVEKØRT: Første kig på Apple Intelligence

AI BETYDER IKKE APPLE INTELLIGENCE: AI er forkortelsen for ‘Artificial Intelligence’, på dansk ‘kunstig intelligens’. På redaktionen tror vi, at mange over tid vil forbinde ‘Apple Intelligence’ med bogstaverne ‘A’ og ‘I’. Det kan overalt, særligt på ikke-tech medier, skabe meget stor forvirring. Hvis der ikke kommer styr på begreberne, risikerer vi, at Apple inden for et par år har fået den brede befolkning til at tro, at AI betyder ‘Apple Intelligence’, hvilket AI ikke gør.

Gurman mener, at Apples langsigtede plan er at udvikle en form for abonnementstjeneste. Denne tjeneste kan så købes ved siden af, eller være inkluderet i nogle af de bundles som Apple kører med.

Umiddelbart vil det ikke være alle funktioner, der kommer til at blive krævet betaling, men avancerede funktioner eller tilføjelsesværktøjer kan blive betalingskrævende senere.

Udover at produktet stadig er i beta og ikke klar til forbrugerne, så mangler der også mange vigtige funktioner.

Flere funktioner forventes ikke at være klar før 2025, og de understøttes endnu ikke i EU. Her er det også vigtigt, at flere sprog understøttes, før abonnementer giver mening.

Det er nok også værd at nævne, at med lanceringen af Emergency SOS med satellit, så var planen at det kun skulle være gratis i et år. Dette er dog blevet forlænget af Apple, og koster endnu ikke penge for nu.

LÆS MERE: iPhone SE 4 får måske Apple Intelligence

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Utraditionelt for Apple, så er der i denne tid to beta-versioner i gang, nemlig iOS 18.0 og iOS 18.1, med den sidstnævnte er der flere AI-funktioner klar til udviklere.

Nu kan du forudbestille iPhone 16-serien

Vil du være en af de første til at få en af de nye iPhone 16-modeller? Så kan de forudbestilles. 

(mere…)
Flere Apple-produkter mangler stadig USB-C

Der er stadig flere Apple-produkter med Lightning-stik, som mangler at blive opgraderet.

(mere…)
Prisfald: iPhone er blevet billigere

Generelt bliver de fleste varer vi køber dyrere og dyrere, men Apple har prissat iPhone 16-serien til 2020-priser. Se listen her.

(mere…)
Du kan downloade iOS 18 i næste uge

Apple er snart klar med den næste store iOS-opdatering og frigiver iOS 18 til offentligheden i næste uge.

(mere…)
Apple Watch Ultra 2 får ny farve

Der kom ikke et Apple Watch Ultra 3 denne gang. I stedet fik det nuværende Apple Watch Ultra 2 en ny farve og flere funktioner.

(mere…)
iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max og iPhone 13 udgår

Apple har netop præsenteret iPhone 16-serien, hvilket også betyder farvel til ældre modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram