Motorola satser mere på det nordiske marked

Motorola opruster i Norden og satser endnu mere på det nordiske marked i de kommende år.

Motorola Razr 50 Ultra
Motorola Razr 50 Ultra er netop blevet lanceret på det danske marked. (Foto: Motorola)

De seneste år har Motorola haft en stærk udvikling, hvor de globalt har haft en vækst på mere end 10 procent det seneste regnskabsår sammenlignet med året før.

Og nu vælger de at have et særligt fokus på det nordiske marked.

Motorola udvider deres team i Norden på alle områder. Det betyder flere strategiske ansættelser, stærkere detailkanal og fortsat fokus på at styrke brandet, samt deres forskellige tjenester. Planen er at fordoble den nordiske forretning i de kommende år.

Motorola Razr 50 Ultra er værd at tjekke ud

Motorola er også vokset hurtigere end branchen i Norden og Europa på det seneste. De opnåede f.eks. den højeste omsætning, markedsandel og rentabilitet i første kvartal 2024 i Europa.

-”Jeg er meget stolt af de resultater, vi allerede har opnået, og som vi vil kunne opnå med det endnu stærkere team, vi nu har på plads,” siger Oscar Thunström, General Manager for Motorola Nordic.

En af dem, som skal være med til, at få Motorola løftet yderligere er Stine Jespersen, der er blevet nordisk marketingchef i Motorola. Hun kommer tidligere fra en stilling, som marketingdirektør hos ASUS Nordic. Stine Jespersen startede hos Motorola i efteråret 2023.

 Mens det ”i marken” er Niklas Alm, som skal styrke og udvikle detailkanalen. Han er Trade Marketing Specialist i Norden.

-”Jeg brænder for alle aspekter af vores salg, og jeg glæder mig meget til at styrke Motorolas tilstedeværelse i alt fra butikker til præsentation og synlighed,” siger Niklas Alm.

TEST: Motorola Edge 50 Ultra | Gør næsten alt rigtigt

Foruden Stine Jespersen og Niklas Alm er der også kommet to andre ansatte, mens yderligere to personer ventes at starte i salgsafdelingen i efteråret 2024.

Det bliver spændende at se, hvad Motorola har i ærmet den kommende tid. Foruden de netop har sendt

Mere til historien

Det tyder også på, at Motorola har fat i noget. Når vi ser på “Top 10-listerne” for maj måned, så har Motorola bidt sig godt fast i markedet for mellemklassetelefoner. Hvor de hos alle fire selskaber har mindst en model repræsenteret.

Læs også:
Nu skal Motorola-telefoner være stærkere

Stor forbedring af den billige Razr-model

Motorola Razr 50 ligner et rimelig kompromis, hvis toppen skal skæres af prisen på en klaptelefon med foldbar skærm.

(mere…)
Ny Moto G85 sprænger ikke budgettet

Motorola er gode til at lave telefoner, til en fornuftig pris. Nu sender de endnu en telefon i butikkerne, der ikke sprænger budgettet.

(mere…)
Motorola Razr 50 Ultra er værd at tjekke ud

Den nye klaptelefon Razr 50 Ultra fra Motorola har en stor frontskærm og er bare total fed.

(mere…)
Razr 50 Ultra lækket på promo-video

Motorola har netop bekræftet, at lanceringen af den nye Razr-model finder sted i næste uge. Telefonen er allerede lækket på video.

(mere…)
Motorola Edge 50 Ultra test | Gør næsten alt rigtigt

TEST: Denne telefon rammer alt det, som du vil elske. Læs detaljerne i min Motorola Edge 50 Ultra test.

(mere…)
Motorola Razr 50 dukket op på Geekbench

KORT NYT: Nye foldbare modeller kan være på vej fra Motorola. Razr 50 er netop spottet på Geekbench.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram