iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

Apple Intelligence
Apple Intelligence er en del af iOS 18 og iPadOS 18, samt den nye MacOS. (Foto: Apple)

Endelig! Sådan siger mange helt sikkert, efter det nu er en realitet, at Apple er klar med en lommeregner-app til iPad. Indtil nu har man skulle downloade apps, som ikke har været fra Apple selv, hvis man ønskede en lommeregner-app på ens iPad.

OVERBLIK: OVERBLIK: De 8 vigtigste nyheder til din iPhone

Den nye lommeregner-app er en del af iPadOS 18 opdateringen, der frigives i den endelige version i efteråret. Apple gav i går et lille smugkig på udgaven.

Appen ligner umiddelbart på designet den lommeregner-app, som du kender fra iOS. Men lommeregneren på iPadOS understøtter også Apple Pencil. Dette gør, at du kan skrive dine matematiske problemstillinger og løse dem takket være en feature, som hedder Math Notes.

Det var ikke den helt store nyhed, at Apple lancerede en app til iPad, som en del af iPadOS 18, da det tidligere har været rygtet.

Foruden lommeregner-appen kan du også glæde dig til en feature, som hedder Smart Script, der gør din håndskrift nemmere at læse.

Men der er også mange andre nyheder at glæde sig til, når Apple er klar med iPadOS 18.

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Præcis, som med iOS 18, så er iPadOS 18 tilgængelig til udviklere og i løbet af de kommende uger vil den også komme i en public betaversion. Den endelige version ventes, at være klar til efteråret.

Apples største salgsargument falder til jorden

Apple Intelligence bliver sandsynligvis ikke til noget i Danmark og resten af EU - i første omgang.

(mere…)
Apple stopper arbejdet på Vision Pro 2

Arbejdet på Apple Vision Pro 2 skulle angiveligt være stoppet til fordel for et andet headset.

(mere…)
Disse Mac-computere kan opdateres til macOS Sequoia

LISTE: I efteråret 2024 frigives macOS Sequoia. Her kan du se, hvilke Mac-computere, der kan opdateres til macOS Sequoia.

(mere…)
Glæd dig til disse nyheder i Apples Besked-app

Vi har samlet nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til, når iOS 18 udkommer senere på året.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram