Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

iPad Air med Apple Pencil Pro (Foto: Apple)

Du har sikkert hørt om lanceringen af Apples iPad Pro med M4, som blev lanceret tilbage i maj. Faktisk har vi hos MereMobil.dk anmeldt den store udgave, som du kan læse om her.

Men udover iPads, så fik vi også en ny Apple Pencil Pro, der giver flere værtøjer og en haptisk enhed, til flere hurtige genveje.

En sjov detalje er dog, at æsken til Apple Pencil Pro ikke er helt magen til hinanden. Faktisk er der fem udgaver, af netop æsken til Apple Pencil Pro.

Vælger du derfor og få den sendt, så ved du ikke hvilket en du får leveret, og er en sjov lille detalje som Apple har taget med, ved den nye Apple Pencil Pro.

Det vides ikke om Apple har tænkt sig og fortsætte dette mønster ved kommende produkter, men det giver i hvert fald en lille forandring til æsker som ellers godt kan virke kedelige.

LÆS MERE: Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

Mere til historien

Prisen på Apple Pencil Pro ligger vejledende på 1.199 kroner, dog virker Pro-versionen kun på iPad Pro med M4, samt M2 iPad Air.

Apples største salgsargument falder til jorden

Apple Intelligence bliver sandsynligvis ikke til noget i Danmark og resten af EU - i første omgang.

(mere…)
Apple stopper arbejdet på Vision Pro 2

Arbejdet på Apple Vision Pro 2 skulle angiveligt være stoppet til fordel for et andet headset.

(mere…)
Glæd dig til disse nyheder i Apples Besked-app

Vi har samlet nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til, når iOS 18 udkommer senere på året.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram