Dette er elbilen du SKAL prøvekøre

VIDEO: Technørden John G. er begejstret for svensk-kineseren Polestar 2. Den har knapper og er “topfed”. Se videoen her.

Se flere techvideoer på dansk – følg gratis vores YouTube kanal

Boomer? Nostalgiker? Konservativ? Eller blot lidt gammeldags anlagt?

Det er de færreste elbiler, som ikke udfordrer en fossilbilist, der første gang sidder bag rattet og febrilsk leder efter knapper og noget så simpelt som et almindeligt speedometer.

Fakta er, at der er laaaaangt mellem elbiler, der bare kommer i nærheden af en klassisk instrumentering fra før …, fra før … Ja, hvornår var det nu det var?

Nu er det elbiler, elbiler og flere elbiler det drejer sig om. Der lægges pres på fra statens side, og interesseorganisationerne bryder ud i jubel hver eneste gang friske tal viser, at elbilerne går som varme hveder dagen før den afskaffede store bededagsferie.

De seneste tal fra Mobility Danmark (indtil forleden De Danske Bilimportører, red.) viser, at der kører en kvart million elbiler rundt på de danske veje.

Der er snart ikke meget andet end stædighed tilbage, hvis du vil undgå at dit kommende køretøj drives alene på el.

Og netop det med at “undgå”, det mener vores egen redaktør John G., at du ikke skal gøre, når det kommer til den svensk-kinesiske Polestar 2. Den har smidt hattehylden fra den første sedan-version og er blevet en smule moderne i designet og forvandlet til en hatchback.

🚙 FORKÆL DIN BIL med et stort udvalg af tilbehør, der kan forøge køreglæden. Fra rengøring over fodmåtter til automatiske p-skiver. Oplev udvalget af biltilbehør nu Annoncelink

Kan køres uden at bruge skærmen

– “Den store skærm i en Polestar 2 og er et supplement og du kan sagtes starte og køre bilen uden overhovedet hverken at kigge eller trykke på den store skærm.”

Polestar 2 er sågar udstyret med fysiske knapper til betjening af alle de vigtige funktioner.

– “Kald det gammeldags. Jeg kaldet det for brugervenligt,” slår teknologinørden John G. fast.

Efter at have Polestar 2 mellem hænderne et par uger bruger John G. ord som “topfed” og “seks stjernet” om køreglæden.

– “Og så ligger bilen godt på vejen og styringen er rigtig sikker. Det er bare en skøn, skøn, skøn bil at køre i,” lyder vurderingen.

Der er – selvfølgelig – kritikpunkter, som dårligt udsyn gennem bagruden, for lidt plads i bagagerummet og – nok så vigtigt – ikke den bedste visning af, hvor ladestationerne ligger. Men mere om det i videoen, hvor John G. også anbefaler, at Polestar 2 er en bil, man bør prøvekøre …

Se også vores video om det, som sælgeren ikke fortæller, når du køber elbil.

Mere til historien

EU smider efter alt at dømme før end ventet ekstra told på biler produceret i Kina. Læs mere om det her

BYD Atto 3 har anhængertræk og gratis strøm

BYD imødekommer et ønske fra bilkøbere og er nu klar med aftageligt anhængertræk på Atto 3 samt gratis strøm.

(mere…)
Markedet svømmer i brugte elbiler

Er du på udkig efter en brugt elbil, så er mulighederne mange og det gør mange danskere brug af. Brugtsalget har nået ny milepæl.

(mere…)
Tesla er nu verdens mest solgte bil

Toyota har i mange år solidt været verdens mest solgte bil, men nu må de give titlen videre.

(mere…)
Slut for Henrik Fiskers elbils-eventyr

Fisker har indgivet konkursbegæring.

(mere…)
Powerbank med nødstrøm til hjemmet

GUIDE: Forbliv online ved strømafbrydelser og cyberangreb. Denne powerbank med nødstrøm til hjemmet trækker både køleskab og telefoner.

(mere…)
Min første elbil: Når specs ikke holder i virkeligheden

VIDEO: Der er ifølge vores elbil-tester 3 ting, som er vigtige, når man køber sin første elbil. Se med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram