Lynopdatering til din iPhone

Du kan nu opdatere din iPhone, iPad og Mac. Denne hurtige sikkerhedsopdatering tager ikke lang tid at installere.

Hurtig sikkerhedsopdatering iOS16
Det tager kun nogle ganske få minutter at installere en hurtig sikkerhedsopdatering på din iPhone (Grafik: MereMobil.dk)

Apple udsendte onsdag iOS 16.5.1 (c), der er en hurtig sikkerhedsopdatering til iPhone-softwaren. Opdateringstypen omtales også som ”Rapid Security Response” (RSR).

Opdateringen retter en sikkerhedssårbarhed og løser nogle fejl, som nogle iPhone-brugere måske er stødt på.

For at downloade opdateringen skal du gå til Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering, trykke på Installer nu og følge instruktionerne på skærmen.

LÆS OGSÅ: Din iPhone vil snart blokere for følsomt indhold

Opdateringen kommer efter, at Apple udgav iOS 16.5.1 (a) mandag for at lappe en sårbarhed i WebKit, motoren der driver Safari og andre tredjepartsbrowsere på iOS.

Apple fjernede adgangen til opdateringen kort tid efter.

Apple sagde tirsdag, at iOS 16.5.1 (a) måske havde fået nogle websteder til at blive vist forkert. Derefter forlød det, at den seneste RSR løser problemet.

Fordi dette er en hurtig sikkerhedsopdatering, så tager den kun ganske kort tid at installere, modsat det vi kender fra de store iOS-opdateringer, der kan tage virkelig lang tid.

Apple udgav også den første offentlige beta af iOS 17 onsdag. Hvis du er interesseret i at prøve den offentlige beta, kan du her se, hvordan du kan downloade iOS 17 beta. Der er tale om en ufærdig version som kun bør installeres på en ekstraenhed og ikke på dit primære device.

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Apple har også udsendt en hurtig sikkerhedsopdatering til macOS og iPadOS.

iPad Mini får nedskaleret A17 Pro-chip

Den nye iPad Mini med A17 Pro-chippen får alligevel ikke en helt identisk chip som iPhone 15 Pro.

(mere…)
Android 15 udrulles med fokus på sikkerhed

Den nye Android 15-opdatering er så småt ved at blive udrullet, og du kan være heldig allerede at kunne hente den i dag.

(mere…)
Derfor er det vigtigt at opdatere din telefon

GUIDE: Skal du købe en ny telefon, hvis den gamle ikke længere kan opdateres? Her er den ultimative guide til at forstå softwareopdateringer.

(mere…)
Apple AR-briller kan være på vej

RYGTE: Apple kan måske være på vej med AR-briller, i håb om at kunne nå ud til en bredere målgruppe.

(mere…)
Apple Watch Series 10 dumper på reparation

Det nye Apple Watch Series 10 scorer ikke særlig højt hos iFixit, når det gælder muligheden for reparation.

(mere…)
Analytiker: iPhone 16 salget skuffer ikke

Ifølge en analytiker matcher iPhone 16-salget næsten Apples egne forventninger.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram