Hvordan vælger du det bedste mobilabonnement?

Hvad skal du tænke over, når du skal finde det bedste mobilabonnement?

abonnement-telefon

Annoncørbetalt indhold

De fleste bruger deres telefon dagligt og har stort set alt samlet på den. Lige fra netbank og kreditkort til sociale medier og spil-apps. Det stiller også større krav til vores mobilabonnementer og teleselskaber.

I denne artikel vil vi belyse, hvilke parametre der kan være vigtige for dit valg af mobilabonnement, så du kan finde det bedste mobilabonnement for dig.

Hvad bruger du din mobil til?

Er du særlig glad for at skrive SMS’er til dine venner, bekendte og familie? Så er det vigtigt med et abonnement med fri sms, så du ikke bliver begrænset i din kommunikation med dem du holder af. I dag tilbyder stort set alle teleselskaber mobilabonnementer med fri sms.

De fleste der bruger deres telefon meget, snakker også meget i telefon. Hvis du elsker at tale i telefon og gør det ofte, er det vigtigt med et abonnement med meget taletid.

Nogle abonnementer tilbyder op til 100 timers fri tale, men der findes også en del mobilselskaber, der har mobilpakker med ubegrænset tale. Hvis du har et abonnement med begrænset taletid, kan det blive en dyr regning, hvis du snakker væsentligt mere end det, der er inkluderet i din pakke.

Derfor kan det ofte godt betale sig at få en pakke med både fri sms og taletid.

Husk datapakken i mobilabonnementet

Endelig er der fri data. Hvis du er ejer af en smartphone, bruger du måske ikke kun din telefon til at svare opkald og skrive sms’er. Du laver måske også søgninger på nettet, betaler med MobilePay og bruger diverse andre apps i hverdagen.

I så fald er det yderst relevant at tilkøbe data i dit abonnement. Uden data inkluderet kan du kun gå på nettet, hvis du har adgang til et trådløst internet.

De enkelte mobilselskaber tilbyder meget forskellige pakker med data. Mens mange abonnementer har mellem 5 – 30 GB inkluderet, kan du også sagtens finde nogen, hvor der er ubegrænset brug af data. Disse abonnementer er ofte lidt dyrere.

Det er derfor vigtigt at gøre op med sig selv, om du har brug for så meget data eller om du kan nøjes med et abonnement med begrænsning.

Underholdning inkluderet i dit abonnement?

Det er ikke kun data, taletid og sms der er afgørende for, hvilket mobilabonnement, der er det rigtige valg for dig. Med underholdning inkluderet i dit abonnement får du adgang til en eller flere specifikke underholdningstjenester.

Hvis du er glad for at streame film og serier eller godt kan lide at lytte til musik eller podcasts kan et mobilabonnement med inkluderet underholdning helt sikkert godt være noget for dig. Her er det dog vigtigt at vælge et abonnement med den rette underholdning, da alle de forskellige tjenester kan stikke i øst og vest.

Du kan bl.a. købe mobilabonnementer med underholdningstjenester såsom Deezer, Viaplay, Podimo, TV2 Play, Netflix, HBO Max, Disney+ eller SkyShowtime.

Der findes også teleselskaber der tilbyder pakker med valgfri streamingtjeneste. Flere teleselskaber har desuden deres egne musikapps, der er inkluderet i deres mobilpakker.

Betal ikke for noget du ikke bruger

Man kan hurtigt blive betaget af alle de muligheder der er på markedet. Derfor er det vigtigt at finde ud af, hvordan du i virkeligheden kommer til at bruge dit abonnement, da det dumt at betale for noget du ikke får brugt.

Prisen stiger igen! Så dyrt er fastnet-telefoni

TDC hæver endnu engang priserne på fastnettelefoni. Så meget koster det nu at have kabel i telefonen.

(mere…)
CBB har åbnet CBB Mix for alle

CBB åbnede i januar CBB Mix for eksisterende kunder, men nu kan alle "mix'e" abonnementet med streaming.

(mere…)
Telmore indfører større ”valgfrihed”

Valgfrihed… lyder det fra Telmore, men er det reelt det?

(mere…)
Prisen stiger på mobilabonnementerne

Inflationen og de stigende energipriser får nu betydning for prisen på mobilabonnenterne. Prisen sættes nu op hos Telia. Måske flere følger trop?

(mere…)
Flexii åbner for 5G og fjerner abonnement

Et abonnement forsvinder, mens Flexii-kunderne får adgang til 5G.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram