Hvordan vælger du det bedste mobilabonnement?

Hvad skal du tænke over, når du skal finde det bedste mobilabonnement?

abonnement-telefon

Annoncørbetalt indhold

De fleste bruger deres telefon dagligt og har stort set alt samlet på den. Lige fra netbank og kreditkort til sociale medier og spil-apps. Det stiller også større krav til vores mobilabonnementer og teleselskaber.

I denne artikel vil vi belyse, hvilke parametre der kan være vigtige for dit valg af mobilabonnement, så du kan finde det bedste mobilabonnement for dig.

Hvad bruger du din mobil til?

Er du særlig glad for at skrive SMS’er til dine venner, bekendte og familie? Så er det vigtigt med et abonnement med fri sms, så du ikke bliver begrænset i din kommunikation med dem du holder af. I dag tilbyder stort set alle teleselskaber mobilabonnementer med fri sms.

De fleste der bruger deres telefon meget, snakker også meget i telefon. Hvis du elsker at tale i telefon og gør det ofte, er det vigtigt med et abonnement med meget taletid.

Nogle abonnementer tilbyder op til 100 timers fri tale, men der findes også en del mobilselskaber, der har mobilpakker med ubegrænset tale. Hvis du har et abonnement med begrænset taletid, kan det blive en dyr regning, hvis du snakker væsentligt mere end det, der er inkluderet i din pakke.

Derfor kan det ofte godt betale sig at få en pakke med både fri sms og taletid.

Husk datapakken i mobilabonnementet

Endelig er der fri data. Hvis du er ejer af en smartphone, bruger du måske ikke kun din telefon til at svare opkald og skrive sms’er. Du laver måske også søgninger på nettet, betaler med MobilePay og bruger diverse andre apps i hverdagen.

I så fald er det yderst relevant at tilkøbe data i dit abonnement. Uden data inkluderet kan du kun gå på nettet, hvis du har adgang til et trådløst internet.

De enkelte mobilselskaber tilbyder meget forskellige pakker med data. Mens mange abonnementer har mellem 5 – 30 GB inkluderet, kan du også sagtens finde nogen, hvor der er ubegrænset brug af data. Disse abonnementer er ofte lidt dyrere.

Det er derfor vigtigt at gøre op med sig selv, om du har brug for så meget data eller om du kan nøjes med et abonnement med begrænsning.

Underholdning inkluderet i dit abonnement?

Det er ikke kun data, taletid og sms der er afgørende for, hvilket mobilabonnement, der er det rigtige valg for dig. Med underholdning inkluderet i dit abonnement får du adgang til en eller flere specifikke underholdningstjenester.

Hvis du er glad for at streame film og serier eller godt kan lide at lytte til musik eller podcasts kan et mobilabonnement med inkluderet underholdning helt sikkert godt være noget for dig. Her er det dog vigtigt at vælge et abonnement med den rette underholdning, da alle de forskellige tjenester kan stikke i øst og vest.

Du kan bl.a. købe mobilabonnementer med underholdningstjenester såsom Deezer, Viaplay, Podimo, TV2 Play, Netflix, HBO Max, Disney+ eller SkyShowtime.

Der findes også teleselskaber der tilbyder pakker med valgfri streamingtjeneste. Flere teleselskaber har desuden deres egne musikapps, der er inkluderet i deres mobilpakker.

Betal ikke for noget du ikke bruger

Man kan hurtigt blive betaget af alle de muligheder der er på markedet. Derfor er det vigtigt at finde ud af, hvordan du i virkeligheden kommer til at bruge dit abonnement, da det dumt at betale for noget du ikke får brugt.

Så meget datatrafik bruger dit barn på mobilen

Hvor meget data bruger dit barn på mobilabonnement om måneden? Her er tallene.

(mere…)
Du kan få Apple AirPods for 0 kroner med dette abonnement

Netop nu kan du tegne et mobilabonnement og modtage et sæt Apple AirPods (2nd generation). Tilbuddet gælder i en begrænset periode.

(mere…)
Sådan sparer du penge på a-kassekontingentet

Betaler du for meget for a-kassen? Læs her hvordan du let vælger en anden og billigere a-kasse.

(mere…)
Hvad er det bedste og billigste mobilabonnement til børn?

TIP: Børne-abonnement til telefonen! Hvad er det? Læs om priserne og mobilabonnementer til børn.

(mere…)
Søger du et billigt mobilabonnement? Tjek lige dette tilbud

Her er et tilbud, som du skal tjekke ud. Fri tale og op til 80 GB data.

(mere…)
Nordisk Film+ er nu en del af CBB Mix

Streamingtjenesten Nordisk Film+ er blevet tilføjet til CBB Mix.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram