Too Good To Go hitter på verdensplan

Danske Too Good To Go gør det godt udenfor landets grænser. Too Good To Go er en af de mest downloadede indenfor genren ‘mad og drikke’ på verdensplan.

Too Good To Go
Too Good To Go på verdensplan i top-10 inden for ‘mad og drikke’-kategorien. McDonald’s er nummer ét (Foto: Too Good To Go)

Den danske app, Too Good To Go, der er sat i verden for at bekæmpe madspild, startede eventyret tilbage i 2016, hvor de medvirkede i DR’s program ”Løvens Hule”.

I dag er Too Good To Go en af de mest hentede apps i verden.

I 2016 blev det ikke til en investering i “Løvens Hule”, da holdet bag appen var kræsne og sagde ”nej tak”. Efterfølgende tog de kontakt til Birgit Aaby, som hjalp med at finde investorer.

Too Good To Go applikationen får Nordisk Råds miljøpris

En af disse investorer er Mette Lykke, en af Endomondo-grundlæggerne. Mette Lykke blev i juni 2017 CEO for Too Good To Go og har i dag ansvaret for alle 1.200 ansatte, der er fordelt i 17 forskellige lande.  

Succes i udlandet

Kort og godt, så er formålet med appen ”Too Good To Go”, at mindske madspil. Det sker ved, at butikker, supermarkeder, caféer, restauranter, bagerier m.m. kan sælge overskudsmad billigt i ”lykkeposer/bokse”. Og man må sige de gør det godt. 

Successen er nået godt ud over Danmarks grænser. Faktisk er Too Good To Go tilgængelig i 17 lande og har mere end 49 millioner brugere.

I Danmark bruger mere end 2,4 millioner appen og mere end 5.000 forretninger har valgt at sælge overskudsmad siden lanceringen.

Den danske madspilds app Too Good To Go blev den 10. mest downloadede app på verdensplan i kategorien "mad og drikke" i 2021 (Kilde: Apptopia)
Den danske madspilds app Too Good To Go blev den 10. mest downloadede app på verdensplan i kategorien “mad og drikke” i 2021 (Kilde: Apptopia)

Den store succes har også gjort, at Too Good To Go nu er kommet ind i top-10 over de mest downloadede mad og drikke-apps på verdensplan på tværs af appstores i hele 2021.

Too Good To Go har indtaget tiendepladsen, mens McDonald’s er på førstepladsen og Starbucks på fjerdepladsen. Det skriver Apptopia.

Mere til historien

De fem oprindelige iværksættere har i dag alle forladt virksomheden, men idéen lever altså videre i bedste stil. 

Jesperhus er klar med en ny app til børn

En ny app er klar fra Jesperhus. Du kan glæde dig til, at den bliver udviklet yderligere med flere funktioner.

(mere…)
Sundheds- og kørekort apps beder dig tage stilling

Du kan modtage påmindelser om, at tage stilling til organdonation, når du er i kontakt med det offentlige eller via sundheds- og kørekortapp.

(mere…)
Mobilitet for alle: Mobilitetsapps gør transport lettere

Biludlejning. Live-tracking i taxatjenester og mulighed for at leje en cykel eller scooter. Mobilitetsapps har virkelig gjort mange ting lettere.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
Hold øje med strømpriserne – og spar penge

Selvom strømpriserne netop nu ikke er skyhøje, så er der stadig penge at spare ved at holde øje med priserne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram