Ny stor opdatering til macOS

Apple er klar med en stor opdatering til Mac-platformen, der byder på flere nyheder.

macOS Big Sur
Apple har opdateret Mac-platformen til macOS 11.3 (Foto: Apple / MereMobil.dk)

Tidligere på ugen lancerede Apple iOS 14.5 til iPhone og iPad-brugerne. Samtidigt var Apple ligeledes klar med en stor opdatering til macOS. Denne gang er vi nået til macOS 11.3.

Den nye opdatering byder på flere nyheder, heriblandt en optimering til Mac-brugere med en M1-processor.

LÆS OGSÅ: Nu kommer iMac med M1-processor

En af optimeringerne er til iPad-simulationen, man kan få via nogle apps i App Store på Mac. Her er det nu muligt at åbne ændret størrelsen på vinduet. Det er også muligt at tilføje tastatur-genveje som touch-alternativ hos M1-brugerne. Funktionen hedder "Controller Emulation", og lader sig tilføje det til spil blandt andet.

I Apple Music er der nu inkluderet en autoplay funktion, som lader musikken fortsætte, selv efter en playliste stopper. Når playlisten udløber vil den efterfølgende musik være baseret på stilen playlisten. Dette skal aktiveres i Apple Music-appen.

Apple TV 4K får en overhaling

Ligesom i iOS 14.5 er der også tilføjet support af Sonys DualSense controller til PlayStation 5 og det samme gælder ligeledes for Microsoft.

AirTags er også intregreret i macOS 11.3, og kan findes i Find-appen på Mac. MacOS 11.3 har også flere fejlrettelser, blandt andet til AirPods-automatiske skift, og til Apple Keychain.

Mere til historien

Med macOS 11.3 følger også de helt ny emojis.

Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram