Ny stor opdatering til macOS

0

Apple er klar med en stor opdatering til Mac-platformen, der byder på flere nyheder.

macOS Big Sur
Apple har opdateret Mac-platformen til macOS 11.3 (Foto: Apple / MereMobil.dk)

Tidligere på ugen lancerede Apple iOS 14.5 til iPhone og iPad-brugerne. Samtidigt var Apple ligeledes klar med en stor opdatering til macOS. Denne gang er vi nået til macOS 11.3.

Den nye opdatering byder på flere nyheder, heriblandt en optimering til Mac-brugere med en M1-processor.

LÆS OGSÅ: Nu kommer iMac med M1-processor

En af optimeringerne er til iPad-simulationen, man kan få via nogle apps i App Store på Mac. Her er det nu muligt at åbne ændret størrelsen på vinduet. Det er også muligt at tilføje tastatur-genveje som touch-alternativ hos M1-brugerne. Funktionen hedder “Controller Emulation”, og lader sig tilføje det til spil blandt andet.

I Apple Music er der nu inkluderet en autoplay funktion, som lader musikken fortsætte, selv efter en playliste stopper. Når playlisten udløber vil den efterfølgende musik være baseret på stilen playlisten. Dette skal aktiveres i Apple Music-appen.

Apple TV 4K får en overhaling

Ligesom i iOS 14.5 er der også tilføjet support af Sonys DualSense controller til PlayStation 5 og det samme gælder ligeledes for Microsoft.

AirTags er også intregreret i macOS 11.3, og kan findes i Find-appen på Mac. MacOS 11.3 har også flere fejlrettelser, blandt andet til AirPods-automatiske skift, og til Apple Keychain.

Mere til historien

Med macOS 11.3 følger også de helt ny emojis.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer