Google Maps får en stor overhaling

KORT NYT: Nyt ikon og nye funktioner. Google fejrer 15-års fødselsdag for Google Maps.

Google Maps udskifter nu ikonet men navnet og funktionerne ændres der ikke på

Google Maps fylder 15 år lørdag (8. februar 2020). Dagen fejres med en stor opdatering af navigations- transport- og korttjenesten.

Siden begyndelsen har Google Maps løbende gennemgået store forandringer. Eksempelvis dækker tjenesten i dag offentlig transport, fungerer som opslagsværk via kortene og kan naturligvis også hjælpe brugeren med at finde vej - bil, cykel, gåtur, i kørestol osv.

Den første synlige ændring er udskiftningen af ”kort”-ikonet til den kendte knappenål, der har fået nyt design. Fremover skal du altså visuelt lede efter et andet ikon på smartphone-skærmen.

Google har tidligere lanceret en funktion hvor Maps kan forudsige, hvor fyldt en bus, et tog eller en undergrundsbane er. Dette er baseret på data om tidligere rejser på strækningen. I nogle områder vil Google nu udvide med informationer om hvorvidt temperaturen i toget er varmere eller koldere end forventet.

Bunden af skærmbilledet får i den nye udgave fem faner. Fanerne hedder ”Explore”, Commute”,” Saved”, ”Contribute” og “Updates.

Opdateringen kommer til Google Maps på Android og iOS.

Du kan på Googles officielle blog læse mere om nyhederne i Maps.

I dag er Google Maps ikke bare vejfinding i biler

Mere til historien

Google Maps er i dag en kompleks, men simpel, adgang til mange informationer omkring transport og navigation. Eksempelvis kan man ved kortlægning af en tur med bus eller og (offentligt transport) angive, at transportformen skal være kørestolsegnet.

Pixel 7a er en solid budgettelefon få forbedringer

VIDEO: Pixel 7a er en budgetvenlig smartphone med svagheder. Se anmeldelsen her og find ud af, om Pixel 7a er pengene værd.

(mere…)
Google dropper support på Chromecast i stilhed

Den første Chromecast fra Google vil ikke længere modtage software- eller sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Din gamle Gmail-konto bliver slettet

Bruger du Gmail, eller har du brugt Gmail, vil denne nyhed interessere dig.

(mere…)
Her er Googles 2023-nyheder

OVERBLIK: Vi har her samlet nyhederne fra Google I/O 2023. Få overblikket over, hvilke nye produkter og services der er på vej.

(mere…)
Google Pixel 7a test | Minimale nyheder

TEST: Min Pixel 7a test konkluderer, at nyhederne er minimale, men at produktkvaliteten er god. Læs min Pixel 7a test her.

(mere…)
Her er Pixel 7a og Pixel Tablet

Google har lanceret den prisvenlige Pixel 7a og den første tablet i nyere tid, Pixel Tablet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram