Her er sangteksterne til julens sange og samler som app

APP-TIP: Kan du ikke finde sanghæfterne til julens sange? Så kan du finde dem på en app. Læs her hvordan du finder teksterne til julesalmerne.

Jul (Foto: Pixabay.com)
Jul (Foto: Pixabay.com)

Juletræet står pyntet og klar. Lysene skal tændes og sanghæfterne findes frem. Men de er ikke lige at finde. Et godt råd herfra – kig efter dem i god tid. Er du sent ude, så har vi en løsning.

Du kan på nettet og i forskellige apps finde julens sange, så de kan printes ud. Kort sagt kan man sige: Velkommen til den moderne tidsalder.

Skal julegaverne købes online? Her er fristen…

Vi har set nærmere på fire forskellige steder, hvor du kan finde julens sange i digital form. Så er der ingen undskyldninger for ikke at synge højt og tydeligt med på ”Højt fra træets grønne top”, ”Dejlig er den himmelblå” og mange andre.

Her finder du teksterne til julens sange

Tekster til julens salmer
Screenshots fra applikationen "Julesange og Julehygge - JuleAppen"
  • Julesange og Julehygge - JuleAppen: ”Dejlig er den himmel blå”, ”Det kimer nu til julefest”, ”På loftet sidder nissen” og mange andre julesange kan du finde teksterne til i JuleAppen. Appen fungerer, men er temmelig gammeldags i dens design og opbygning. Gratis download til iPhone og iPad samt Android.
  • Sangbog: Modsat Julesange og Julehygge - JuleAppen, så er appen ”Sangbog” i let tilgængeligt og flot design. Teksterne ses på skærmen, mens en simpel musik akkompagnerer din sang. Sangbog har endda sangene indsunget, så også kan vælge blot at mime. De 14 julesange koster 25 kroner. Download til iPhone og iPad.
  • Julestads: Du kan på denne hjemmeside finde en masse informationer omkring jul generelt. Dernæst finder du også teksterne til de mest populære julesange og noderne til disse, hvis du kan spille selv. Alt dette er gratis tilgængeligt på hjemmesiden.
  • Sanghæfte: Er du mere til det gode gammeldags sanghæfte, som du måske husker fra barndommen. Så har ”Alt for damerne” et sanghæfte liggende online, der kan printes ud. Man kan selvfølgelig også gå rundt og kigge ned i smartphonen, men hvis den skal holde en friaften juleaften, så kan det være en god idé at printe sangene ud. Du finder sangene her.
Screenshots fra Julens sange fra Alt for damerne (Kilde: Alt for damerne)

Ho ho ho – glæd børnene og ring til Julemanden

Juletræet som vi går rundt om er fra 1800-tallet.

Det første træ blev tændt i Danmark i 1811, men først da digtere og forfattere i Danmark begyndte at omtale det, blev den underlige skik fra Tyskland, noget vi tog til os. Først omkring 1. Verdenskrig (1914-1918) blev juletræet almindeligt i Danmark.

Mere til historien

På MereMobil.dk er vi mobilløse juleaften. Her kommer den analoge sangbog frem. Mobilen bruges udelukkende som kamera, hvis ikke vi finder det almindelige digitalkamera frem denne aften.

Julemandens telefonnummer er 70 24 12 07

Hvad er telefonnummeret til Julemanden? Julemandens telefonnummer er 70 24 12 07. Her er historien bag.

(mere…)
Julemanden venter på du ringer

Telefonnummeret til Julemanden er åben nu. Ring til Julemanden sammen med dine børn – de vil elske det.

(mere…)
Nu er det sidste frist hvis julegaven skal frem inden jul

OVERBLIK: Se hvornår sidste frist er, når pakken eller julegaven skal frem inden jul.

(mere…)
Jeg ønsker dig en glædelig jul

Julen 2020 er en underlig fisk, men du skal ikke snydes for et ønske om en glædelig jul 🎄

(mere…)
Her er sidste frist for køb af pakker online inden jul

Mange flere køber julegaverne online i år. Her er den sidste frist for køb af pakker, der skal være fremme inden juleaften.

(mere…)
Så mange ringer til Julemanden

NYE TAL: Julemanden er en af de mest populære personer – særligt i december. Du kan her se, hvor mange der ringer til Julemanden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram