Her er sangteksterne til julens sange og samler som app

0

APP-TIP: Kan du ikke finde sanghæfterne til julens sange? Så kan du finde dem på en app. Læs her hvordan du finder teksterne til julesalmerne.

Jul (Foto: Pixabay.com)
Jul (Foto: Pixabay.com)

Juletræet står pyntet og klar. Lysene skal tændes og sanghæfterne findes frem. Men de er ikke lige at finde. Et godt råd herfra – kig efter dem i god tid. Er du sent ude, så har vi en løsning.

Du kan på nettet og i forskellige apps finde julens sange, så de kan printes ud. Kort sagt kan man sige: Velkommen til den moderne tidsalder.

Skal julegaverne købes online? Her er fristen…

Vi har set nærmere på fire forskellige steder, hvor du kan finde julens sange i digital form. Så er der ingen undskyldninger for ikke at synge højt og tydeligt med på ”Højt fra træets grønne top”, ”Dejlig er den himmelblå” og mange andre.

Her finder du teksterne til julens sange

Tekster til julens salmer
Screenshots fra applikationen “Julesange og Julehygge – JuleAppen”
  • Julesange og Julehygge – JuleAppen: ”Dejlig er den himmel blå”, ”Det kimer nu til julefest”, ”På loftet sidder nissen” og mange andre julesange kan du finde teksterne til i JuleAppen. Appen fungerer, men er temmelig gammeldags i dens design og opbygning. Gratis download til iPhone og iPad samt Android.
  • Sangbog: Modsat Julesange og Julehygge – JuleAppen, så er appen ”Sangbog” i let tilgængeligt og flot design. Teksterne ses på skærmen, mens en simpel musik akkompagnerer din sang. Sangbog har endda sangene indsunget, så også kan vælge blot at mime. De 14 julesange koster 25 kroner. Download til iPhone og iPad.
  • Julestads: Du kan på denne hjemmeside finde en masse informationer omkring jul generelt. Dernæst finder du også teksterne til de mest populære julesange og noderne til disse, hvis du kan spille selv. Alt dette er gratis tilgængeligt på hjemmesiden.
  • Sanghæfte: Er du mere til det gode gammeldags sanghæfte, som du måske husker fra barndommen. Så har ”Alt for damerne” et sanghæfte liggende online, der kan printes ud. Man kan selvfølgelig også gå rundt og kigge ned i smartphonen, men hvis den skal holde en friaften juleaften, så kan det være en god idé at printe sangene ud. Du finder sangene her.
Screenshots fra Julens sange fra Alt for damerne (Kilde: Alt for damerne)

Ho ho ho – glæd børnene og ring til Julemanden

Juletræet som vi går rundt om er fra 1800-tallet.

Det første træ blev tændt i Danmark i 1811, men først da digtere og forfattere i Danmark begyndte at omtale det, blev den underlige skik fra Tyskland, noget vi tog til os. Først omkring 1. Verdenskrig (1914-1918) blev juletræet almindeligt i Danmark.

Mere til historien

På MereMobil.dk er vi mobilløse juleaften. Her kommer den analoge sangbog frem. Mobilen bruges udelukkende som kamera, hvis ikke vi finder det almindelige digitalkamera frem denne aften.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer