Ny lækage viser Motorola Moto Z3 Play

0

Motorolas kommende mellemklasse-telefon, Moto Z3 Play, bliver vist frem i nye, lækkede billeder.

Ligesom flere andre smartphones får Moto Z3 Play formodentlig dual-kamera på bagsiden. (Foto: Winfuture via Pocketnow)

Det er svært at holde en ny telefon skjult i 2018. Og nu må Motorola også sande, at det er tilfældet. Det står klart, da Motorolas kommende Moto Z3 Play er blevet lækket i nye billeder. Det skriver Pocketnow.

Motorola Moto G6 Plus test – derfor er den fremragende

Motorola Moto Z3 Play bliver efter navnet at dømme efterfølgeren til sidste års Moto Z2 Play, der havde en vejledende salgspris på 3.499 kroner. Dermed er det meget sandsynligt, at Moto Z3 Play bliver positioneret som en mellemklasse-telefon.

Ifølge Pocketnow bliver der angiveligt tale om en “voksen” mellemklasse-telefonen. Skærmen skulle måle 6 tommer og have en opløsning 2.160 x 1.080. Motorola satser ligesom mange andre mobilproducenter på en skærm i 18:9 format. Skærmtypen skulle efter sigende være AMOLED.

I mellemklasse-segmentet benyttes 18:9 formatet blandt andet hos Nokia og deres Nokia 7 Plus samt Motorola Moto G6 Plus, som vi senest har anmeldt.

Næste års iPhones fås kun med OLED-skærme

På kamerafronten får Moto Z3 Play angiveligt et dual-kamera bestående af to sensorer på 12 megapixels hver. Lækket beskriver ikke indmaden, men sidste års Moto Z3 Play var udrustet med en Snapdragon 626. Det er derfor sandsynligt, at Moto Z3 Play får en Snapdragon fra samme serie.

Designet af Moto Z3 Play ligner langt hen ad vejen den forgænger. Det betyder også, at den formodentlig understøtter Motorola Moto Mods – små tilføjelser, der gør det muligt at udvide telefonens funktioner via eksempelvis et højtalermodul.

MereMobil.dk’s anmeldelse af sidste års Moto Z2 Play var overvejende positiv. Særligt telefonens batteritid imponerede, da telefonen kunne køre to dage på én opladning ved normalt brug.

Motorola Z3 Play ventes at blive præsenteret officielt inden for kort tid. Ved samme event vil Motorola formodentlig også præsentere en standard Z3 samt den hårdføre Z3 Force.

Mere til historien

Motorola er i dag ejet af kinesiske Lenovo, der overtog Motorola fra Google i 2015.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer