Snart kan hele familien deles om én iCloud

Når iOS 11 og MacOS High Sierra rulles ud til efteråret, kan hele familien deles om én iCloud lagringsplads. Dermed er der penge at spare.

iCloud lagring iOS 11

Lagringsplads i iCloud kan fra iOS 11 deles med hele familien (Foto: MereMobil.dk)

Ændringslisten for iOS 11 og MacOS High Sierra er lang, og indeholder mange spændende nyheder. Men særligt én nyhed vil få stor betydning for de mange, der vil gemme deres dokumenter og billeder i skyen.

iOS 11 – alt du skal vide om den store opdatering

Når de store opdateringer lander kan en familie, på op til seks personer, dele én samlet iCloud lagringsplads. Hvert enkelt familiemedlem behøver altså ikke købe hver sin iCloud-plads, men kan deles om en fælles pulje.

Muligheden bliver tilgængelig gennem Familiedeling. Hvis ikke du allerede ved hvordan man benytter Familiedeling så følg linket til vores guide herunder.

GUIDE: Sådan kommer du i gang med Familiedeling

Dataene som de enkelte familiemedlemmer har liggende i iCloud, og på iCloud Drive, forbliver i den enkelte brugers ejerskab, og kan ikke automatisk tilgås af andre. Det er udelukkende pladsmængden man deles om.

Apple introducerede kort efter præsentationen af iOS 11 og MacOS High Sierra nye priser på lagringsplads i iCloud. Abonnementet på 1 TB er udgået til fordel for en 2 TB aftale til samme pris. Det vil sige 69 kroner om måneden.

iCloud med 2 TB plads falder til halv pris

Mere til historien

En anden spændende nyhed i iOS 11 er ”Forstyr ikke under kørslen”. Når bilen kører sættes telefonen i en særlig forstyr-ikke tilstand så telefonen ikke påkalder sig for meget opmærksomhed.

iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
iOS 18 bliver måske største iOS-opdatering nogensinde

Det ventes, at Apples næste store iOS-opdatering vil komme med en del AI-funktioner. Måske er iOS 18 den store iPhone-opdatering nogensinde.

(mere…)
iOS 17.3 er klar – ny sikkerhedsfunktion

Apple har netop frigivet iOS 17.3, som bringer en række nyheder med sig – en af dem sikrer dig bedre mod tyveri.

(mere…)
Apple trækker iOS-beta – telefoner sad fast

Total nulstilling er den eneste udvej for iPhone-ejere, der har prøvet iOS 17.3 beta og endt i bootloop.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram