Snart kan hele familien deles om én iCloud

Når iOS 11 og MacOS High Sierra rulles ud til efteråret, kan hele familien deles om én iCloud lagringsplads. Dermed er der penge at spare.

iCloud lagring iOS 11

Lagringsplads i iCloud kan fra iOS 11 deles med hele familien (Foto: MereMobil.dk)

Ændringslisten for iOS 11 og MacOS High Sierra er lang, og indeholder mange spændende nyheder. Men særligt én nyhed vil få stor betydning for de mange, der vil gemme deres dokumenter og billeder i skyen.

- iOS 11 – alt du skal vide om den store opdatering

Når de store opdateringer lander kan en familie, på op til seks personer, dele én samlet iCloud lagringsplads. Hvert enkelt familiemedlem behøver altså ikke købe hver sin iCloud-plads, men kan deles om en fælles pulje.

Muligheden bliver tilgængelig gennem Familiedeling. Hvis ikke du allerede ved hvordan man benytter Familiedeling så følg linket til vores guide herunder.

- GUIDE: Sådan kommer du i gang med Familiedeling

Dataene som de enkelte familiemedlemmer har liggende i iCloud, og på iCloud Drive, forbliver i den enkelte brugers ejerskab, og kan ikke automatisk tilgås af andre. Det er udelukkende pladsmængden man deles om.

Apple introducerede kort efter præsentationen af iOS 11 og MacOS High Sierra nye priser på lagringsplads i iCloud. Abonnementet på 1 TB er udgået til fordel for en 2 TB aftale til samme pris. Det vil sige 69 kroner om måneden.

- iCloud med 2 TB plads falder til halv pris

Mere til historien

En anden spændende nyhed i iOS 11 er ”Forstyr ikke under kørslen”. Når bilen kører sættes telefonen i en særlig forstyr-ikke tilstand så telefonen ikke påkalder sig for meget opmærksomhed.

iOS 16.4 og iPadOS 16.4 tilføjer nye emojis

Apple har sendt iOS 16.4 og iPadOS 16.4 ud i betatest. Elsker du emojis, så er der nye emojis at glæde sig til.

(mere…)
Du skal opdatere din iPhone nu

SIKKERHED: Det er vigtigt at opdatere din iPhone, Mac og iPad, oplyser Center for Cybersikkerhed.

(mere…)
Apple frigiver ny software

iPhones, Apple TV, HomePod, Mac-computere og Apple Watches kan nu alle opdateres. Apple har frigivet nye softwareopdateringer.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
iOS-opdatering er klar til ældre iPhones

Apple har netop udsendt en opdatering til de enheder, som ikke er opdateret til iOS 16, men fortsat har iOS 15. Det gælder flere ældre iPhones og iPads.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram