Snart kan hele familien deles om én iCloud

0

Når iOS 11 og MacOS High Sierra rulles ud til efteråret, kan hele familien deles om én iCloud lagringsplads. Dermed er der penge at spare.

iCloud lagring iOS 11
Lagringsplads i iCloud kan fra iOS 11 deles med hele familien (Foto: MereMobil.dk)

Ændringslisten for iOS 11 og MacOS High Sierra er lang, og indeholder mange spændende nyheder. Men særligt én nyhed vil få stor betydning for de mange, der vil gemme deres dokumenter og billeder i skyen.

iOS 11 – alt du skal vide om den store opdatering

Når de store opdateringer lander kan en familie, på op til seks personer, dele én samlet iCloud lagringsplads. Hvert enkelt familiemedlem behøver altså ikke købe hver sin iCloud-plads, men kan deles om en fælles pulje.

Muligheden bliver tilgængelig gennem Familiedeling. Hvis ikke du allerede ved hvordan man benytter Familiedeling så følg linket til vores guide herunder.

GUIDE: Sådan kommer du i gang med Familiedeling

Dataene som de enkelte familiemedlemmer har liggende i iCloud, og på iCloud Drive, forbliver i den enkelte brugers ejerskab, og kan ikke automatisk tilgås af andre. Det er udelukkende pladsmængden man deles om.

Apple introducerede kort efter præsentationen af iOS 11 og MacOS High Sierra nye priser på lagringsplads i iCloud. Abonnementet på 1 TB er udgået til fordel for en 2 TB aftale til samme pris. Det vil sige 69 kroner om måneden.

iCloud med 2 TB plads falder til halv pris

Mere til historien

En anden spændende nyhed i iOS 11 er ”Forstyr ikke under kørslen”. Når bilen kører sættes telefonen i en særlig forstyr-ikke tilstand så telefonen ikke påkalder sig for meget opmærksomhed.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer