Tjek badevandstemperaturen på mobilen

1

Den danske app Badevand kan vise dig temperaturen i både vandet og luften på den nærmeste strand og samtidigt vise vejen dertil.

OBS! Denne artikel er blevet erstattet af en ny version. Læs i stedet: Sådan tjekker du temperaturen på badevandet i Danmark.


Vi kender det alle. Vejret er lækkert og temperaturen nærmer sig de høje varmegrader, så en dukkert i det blå virker lokkende.

Desværre er det bare ikke altid, at der er sammenhæng mellem luft- og vandtemperaturen, men den danske app “Badevand” kan du nu undgå, at tage forgæves til stranden.

I den danske sommervarme er det svært at undgå at blive draget ud under den varme sol og blå himmel, også selvom at Tour de France akkompagneret af Dennis Ritter, Rolf Søren og Jørgen Leth under normale omstændigheder, ville havde været et tiltalende alternativ.

Tour de France – følg touren på mobilen

Især havet ved de danske kyster, eller de små badesøer, er med til at hive os op af sofaen og ud i det danske sommervejr, men ofte er der desværre ikke sammenhæng mellem vandtemperaturen og den varme der rammer os til lands.

Med applikationen “Badevand” ved hånden, er det nu heldigvis en del lettere, at forudse om der vil vente os en kold overraskelse, når vi springer i bølgen blå. Tjek af badevandstemperaturen på mobilen kan derfor anbefales inden du stormer mod stranden.

Let og overskuelig

Der er også mulighed for at få vist en liste over samtlige strande i nærheden af dig. Tjek badevandstemperaturen
Der er også mulighed for at få vist en liste over samtlige strande i nærheden af dig.
Her vises informationer om vejret ved den nærmeste strand. Tjek badevandstemperaturen
Her vises informationer om vejret ved den nærmeste strand

Applikationen Badevand er både simpelt og overskueligt opbygget, og så snart programmet er startet op, bliver man ikke bare præsenteret for badevandstemperaturen ved den nærmeste strand, men samtidigt også lufttemperaturen. Som et ekstra plus, er der mulighed for, at lade app’en navigere dig til den nærmeste strand via Google Maps.

Badevandsapplikationen fastslår din nuværende placering ved hjælp af GPS – i tilfælde af at den har fundet en anden strand, end den du var interesseret i at få oplysninger om, så er der også mulighed for at få vist en komplet liste over strande i Danmark, hvor du selv kan vælge den strand, du søger information om. Listen over strande er sorteret efter hvilken der er nærmest, og det gør overblikket noget bedre, da man så slipper for at bladre gennem en lang liste af irrelevante strande.

Badevandsapplikationen kan downloades til iOS, Windows Phone og Android og er på alle tre platforme gratis at hente.

Mere til historien

Andre apps, som DMI’s verjapp byder også på funktioner, der minder om dem applikationen Badevand byder på, men DMI har i højere grad fokus på sejlads end badning.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer