Flere Android-enheder får MobilePay

Danske Bank offentliggør med jævne mellemrum detaljer omkring udbredelsen af den populære applikation MobilePay, her er de nyeste fakta.

Danske Bank MobilePay

Danske Bank MobilePay

Danske Bank sendte i starten af maj måned deres applikation MobilePay på markedet til Android og iOS, der er både kan bruges til at overføre penge til dine venner, samt som betalingsløsning.

MobilePay opnåede ret hurtigt en kæmpe succes, og er siden lanceringen i maj måned downloadet omkring 773.500 gange – primært på Android og iOS. Danske Bank kom dog også i slutningen af september måned til telefoner med platformen Windows Phone.

Fordelingen af downloads af MobilePay på de forskellige platforme er netop nu, at iPhone-brugerne er i front med 68 procent, mens 29 procent downloads er på Android-enheder, og de sidste 3 procent er formentlig på Windows Phone telefoner.

Tager man folk generelt, som har downloadet applikationen, er omkring 54 procent af brugerne mænd, mens de resterende cirka 46 procent af kvinder.

Det er i øvrigt ”kun” 39 procent af MobilePay-brugerne, som er kunder i danske bank, mens de resterende 61 procent altså er kunder i øvrige banker.

Siden lanceringen i maj måned er der overført 369.487.966,25 kroner og der er hver dag 19.942 overførsler – og der overføres i gennemsnit 184,55 kroner per overførsel.

12 procent af alle smartphones i Danmark har MobilePay og applikationen bruges mest mellem klokken 20 og 21.

De ovenstående tal er de senest opdaterede fra Danske Bank, og disse er opdateret den 12. november 2013.

Disse børnespil stjæler dine data – se listen

En ny dansk undersøgelse af mobilspil viser hvilke populære børnespil, der videregiver børn og unges data. Se listen her.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Android 15 vil tillade tracking når mobilen er slukket

Når Android 15 frigives er en af nyhederne, at en enhed kan findes, selvom den er slukket.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram