Flere Android-enheder får MobilePay

Danske Bank offentliggør med jævne mellemrum detaljer omkring udbredelsen af den populære applikation MobilePay, her er de nyeste fakta.

Danske Bank MobilePay

Danske Bank MobilePay

Danske Bank sendte i starten af maj måned deres applikation MobilePay på markedet til Android og iOS, der er både kan bruges til at overføre penge til dine venner, samt som betalingsløsning.

MobilePay opnåede ret hurtigt en kæmpe succes, og er siden lanceringen i maj måned downloadet omkring 773.500 gange – primært på Android og iOS. Danske Bank kom dog også i slutningen af september måned til telefoner med platformen Windows Phone.

Fordelingen af downloads af MobilePay på de forskellige platforme er netop nu, at iPhone-brugerne er i front med 68 procent, mens 29 procent downloads er på Android-enheder, og de sidste 3 procent er formentlig på Windows Phone telefoner.

Tager man folk generelt, som har downloadet applikationen, er omkring 54 procent af brugerne mænd, mens de resterende cirka 46 procent af kvinder.

Det er i øvrigt ”kun” 39 procent af MobilePay-brugerne, som er kunder i danske bank, mens de resterende 61 procent altså er kunder i øvrige banker.

Siden lanceringen i maj måned er der overført 369.487.966,25 kroner og der er hver dag 19.942 overførsler – og der overføres i gennemsnit 184,55 kroner per overførsel.

12 procent af alle smartphones i Danmark har MobilePay og applikationen bruges mest mellem klokken 20 og 21.

De ovenstående tal er de senest opdaterede fra Danske Bank, og disse er opdateret den 12. november 2013.

Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
Mindre skærmtid øger den fysiske aktivitet

Skoleklasses fokus på skærmtid bekræfter ph.d.-afhandling om emnet.

(mere…)
Apple Watch-brugere får for lidt søvn

God nat! Apple Watch-ejerne sover for lidt.

(mere…)
Brugte telefoner? Nej tak!

Størstedelen af danskerne vil gerne være miljøbevidste, men brugt mobiltelefon eller anden brugt teknik gider kun få.

(mere…)
IDC: Smartphone-salget vil falde i hele 2023

Nye tal viser, at den økonomiske krise har ramt mobilbranchen. Salgstallene vil falde og køberne vil betale mindre end tidligere for telefonerne.

(mere…)
Batteriet får danskerne til at købe ny mobil

Når danskerne køber en ny smartphone, er det oftest fordi, at man er træt af batterilevetiden på den gamle.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram