Flere Android-enheder får MobilePay

Danske Bank offentliggør med jævne mellemrum detaljer omkring udbredelsen af den populære applikation MobilePay, her er de nyeste fakta.

Danske Bank MobilePay

Danske Bank MobilePay

Danske Bank sendte i starten af maj måned deres applikation MobilePay på markedet til Android og iOS, der er både kan bruges til at overføre penge til dine venner, samt som betalingsløsning.

MobilePay opnåede ret hurtigt en kæmpe succes, og er siden lanceringen i maj måned downloadet omkring 773.500 gange – primært på Android og iOS. Danske Bank kom dog også i slutningen af september måned til telefoner med platformen Windows Phone.

Fordelingen af downloads af MobilePay på de forskellige platforme er netop nu, at iPhone-brugerne er i front med 68 procent, mens 29 procent downloads er på Android-enheder, og de sidste 3 procent er formentlig på Windows Phone telefoner.

Tager man folk generelt, som har downloadet applikationen, er omkring 54 procent af brugerne mænd, mens de resterende cirka 46 procent af kvinder.

Det er i øvrigt ”kun” 39 procent af MobilePay-brugerne, som er kunder i danske bank, mens de resterende 61 procent altså er kunder i øvrige banker.

Siden lanceringen i maj måned er der overført 369.487.966,25 kroner og der er hver dag 19.942 overførsler – og der overføres i gennemsnit 184,55 kroner per overførsel.

12 procent af alle smartphones i Danmark har MobilePay og applikationen bruges mest mellem klokken 20 og 21.

De ovenstående tal er de senest opdaterede fra Danske Bank, og disse er opdateret den 12. november 2013.

Ny opdatering til iPhone retter problem med overophedning

En fejl der fik iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max til at blive rigtig varm, er angiveligt løst.

(mere…)
Google lover Android-opdateringer i 7 år

Ny standard for opdatering af Android. Google sætter med løftet om 7 års opdateringer konkurrenterne til vægs.

(mere…)
Nye gebyrer kan betyde MobilePay-stop

Mange erhvervsdrivende har frygtet oktober, som betyder nyt gebyr hos MobilePay. I sidste ende kan det betyde et MobilePay-stop i nogle butikker.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
Lille opdatering til din iPhone

Nu kan din iPhone og iPad opdateres.

(mere…)
Google Pixel 8’erne rygtes at få 7 års Android-opdateringer
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram