Flere Android-enheder får MobilePay

Danske Bank offentliggør med jævne mellemrum detaljer omkring udbredelsen af den populære applikation MobilePay, her er de nyeste fakta.

Danske Bank MobilePay

Danske Bank MobilePay

Danske Bank sendte i starten af maj måned deres applikation MobilePay på markedet til Android og iOS, der er både kan bruges til at overføre penge til dine venner, samt som betalingsløsning.

MobilePay opnåede ret hurtigt en kæmpe succes, og er siden lanceringen i maj måned downloadet omkring 773.500 gange – primært på Android og iOS. Danske Bank kom dog også i slutningen af september måned til telefoner med platformen Windows Phone.

Fordelingen af downloads af MobilePay på de forskellige platforme er netop nu, at iPhone-brugerne er i front med 68 procent, mens 29 procent downloads er på Android-enheder, og de sidste 3 procent er formentlig på Windows Phone telefoner.

Tager man folk generelt, som har downloadet applikationen, er omkring 54 procent af brugerne mænd, mens de resterende cirka 46 procent af kvinder.

Det er i øvrigt ”kun” 39 procent af MobilePay-brugerne, som er kunder i danske bank, mens de resterende 61 procent altså er kunder i øvrige banker.

Siden lanceringen i maj måned er der overført 369.487.966,25 kroner og der er hver dag 19.942 overførsler – og der overføres i gennemsnit 184,55 kroner per overførsel.

12 procent af alle smartphones i Danmark har MobilePay og applikationen bruges mest mellem klokken 20 og 21.

De ovenstående tal er de senest opdaterede fra Danske Bank, og disse er opdateret den 12. november 2013.

Nye medier vinder, men...

P4 er det største medietilbud i Danmark. Selv Netflix overhales af den gamle radiokanal. Her er en status på danskernes medieforbrug.

(mere…)
Unge har problemer med hjemmearbejde

Undersøgelse viser, at arbejdstid kan virke grænseløst for unge kontoransatte. De frygter også for forfremmelses- og udviklingsmuligheder.

(mere…)
Farvel til WeShare-appen

Når januar bliver til februar er det slut med at bruge WeShare. Uafsluttede mellemværender kan dog reddes lidt endnu…

(mere…)
Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
Måske betaler du for meget med Apple Pay?

Dankort er billigst at bruge for forbrugeren i Apple Pay, men kun én bank giver forbrugerne muligheden.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram