Flere Android-enheder får MobilePay

3

Danske Bank offentliggør med jævne mellemrum detaljer omkring udbredelsen af den populære applikation MobilePay, her er de nyeste fakta.

Danske Bank MobilePay
Danske Bank MobilePay

Danske Bank sendte i starten af maj måned deres applikation MobilePay på markedet til Android og iOS, der er både kan bruges til at overføre penge til dine venner, samt som betalingsløsning.

MobilePay opnåede ret hurtigt en kæmpe succes, og er siden lanceringen i maj måned downloadet omkring 773.500 gange – primært på Android og iOS. Danske Bank kom dog også i slutningen af september måned til telefoner med platformen Windows Phone.

Fordelingen af downloads af MobilePay på de forskellige platforme er netop nu, at iPhone-brugerne er i front med 68 procent, mens 29 procent downloads er på Android-enheder, og de sidste 3 procent er formentlig på Windows Phone telefoner.

Tager man folk generelt, som har downloadet applikationen, er omkring 54 procent af brugerne mænd, mens de resterende cirka 46 procent af kvinder.

Det er i øvrigt ”kun” 39 procent af MobilePay-brugerne, som er kunder i danske bank, mens de resterende 61 procent altså er kunder i øvrige banker.

Siden lanceringen i maj måned er der overført 369.487.966,25 kroner og der er hver dag 19.942 overførsler – og der overføres i gennemsnit 184,55 kroner per overførsel.

12 procent af alle smartphones i Danmark har MobilePay og applikationen bruges mest mellem klokken 20 og 21.

De ovenstående tal er de senest opdaterede fra Danske Bank, og disse er opdateret den 12. november 2013.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer