MG Cyberster er klar til danskerne

Den længe ventede elektriske roadster er endelig klar til bestilling. Levering fra november. 

MG Cyberster (Foto: MG Danmark)
MG Cyberster kommer med de karistiske saksedøre (Foto: MG Danmark)

De første leveringer af den længe ventede MG Cyberster er meldt ud til at ske i november i år og du kan bestille den nu.

Du kan glæde dig til saksedørene, som er designet af Carl Gotham og hans MG London-designteam, samt en fuldt elektrisk stofkaleche, der kan åbnes eller lukkes på under 15 sekunder ved hastigheder op til 50 km/t. 

LÆS OGSÅ: MG4 Electric er klar i ny 2024-model 

Cyberster Trophy leverer en ydelse på 340 hk (250 kW) og går fra 0-100 km/t på 5,0 sekunder. 

Cyberster Trophy med enkeltmotor koster fra 499.999 kroner og er ligesom alle andre MG-modeller omfattet af de 7 års eller 150.000 kilometer (hvad der kommer først) garanti.

Skal der mere ”smæk” i bilen, så kommer Cyberster GT til en pris på 549.999 kroner. Her får du 510 hk (375 kW) og 725 Nm drejningsmoment. Den kan med dens dual-motor accelerere fra 0-100 km/t på 3,2 sekunder. 

Rækkevidde

Begge modeller kommer med firekøretilstande: Comfort, Custom, Sport og Super Sport.

Der er placeret en specialdesignet vindafleder mellem forsæderne, hvilket reducerer vindstøjen til et minimum. Dette gør noget ved fornøjelsen og komforten når taget er åbent. 

Rækkevidden er for Trophy opgivet til 507 km (WLTP), mens det for GT-modellen er opgivet til 443 km (WLTP).

På Cyberster Trophy får du 19 tommer Lightning-design alufælge, mens GT-modellen kommer med 20 tommer Jetstream-design med Pirelli P Zero dæk.

-“Cyberster er en bil, der er designet til at begejstre, hvad enten det er gennem dens opsigtsvækkende design eller dens betagende præstationer. Både Trophy og GT er overbevisende bud på en to-sæders elektrisk sportsvogn, der lover at bringe grand touring ind i den elektriske tidsalder,” lyder det fra Rasmus Aagaard, CEO hos MG Motor Danmark.

LÆS OGSÅ: Flest danskere foretrak elbiler ved bilkøb i august

Du får et væld af assistenter med via MG Pilot. Dette inkluderer Lane Change og Lane Keep Assist, Adaptiv Fartpilot, Blindvinkelalarm, Aktiv Nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse, Trafikkøassistent, Intelligent Hastighedsassistent og Intelligent Forlygtekontrol.

Bilen er udstyret med en 10,25 tommer førerdisplay, samt flankeret af to 7 tommer skærme, mens en yderligere farveskærm er monteret i midterkonsollen.

Der er dual-zone klimakontrol og generelt en masse forskellige infotainment-funktioner som Android Auto, Apple CarPlay, 8 højttalers Bose-lydanlæg, DAB og stemmegenkendelse. Du får også 360 graders parkeringskamera og dobbelt USB-porte som standard.

Bagagerummet har en kapacitet på 249 liter, derudover er der også opbevaring i armlænet, samt solbrilleopbevaring.

Mere til historien

Bilen kommer i fem forskellige farver, men kombinerer du tagets stof og udvendige lakfarver, så er der i alt 32 kombinationer at vælge imellem. 

Se den nye teaservideo for Skoda Elroq før verdenspremieren

Skoda har verdenspremiere på den nye Skoda Elroq den 1. oktober, men har netop afsløret en ny teaservideo. 

(mere…)
Xiaomi forventer over 120.000 solgte SU7’ere

Salget af Xiaomis elbil går rigtigt godt. Det ventes salget runder 120.000 solgte biler inden årets udgang.

(mere…)
Xpeng klar med gratis strøm og ladeboks til leasingkunder

Danskerne leaser biler som aldrig før og nu vil Xpeng også have en del af ”kagen”. Derfor er de klar med nyt leasingtilbud.

(mere…)
Leasing af biler er populært som aldrig før

Skal man købe eller lease, når man skal have ny bil? Flere end tidligere vælger leasing på et usikkert marked.

(mere…)
Hyundai sætter prisen ned på Kona Electric

Er du på udkig efter en elbil til en overkommenlig pris, så har Hyundai sat prisen ned på deres Kona Electric.

(mere…)
BYD Danmark afstiver selvtilliden

Ændring i vilkårene for service på BYDs modeller på det danske marked ændres drastisk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram