Har du modtaget en tysk beredskabs-SMS

KORT NYT: Tyskland har i dag testet deres mobilbaserede varslingssystem, hvilket kan have gjort, at nogle danskere har modtaget beskeden.

De tyske beredskabsmyndigheder har testet deres varslingssystem i dag - derfor kan danskere have modtaget SMS'en (Kilde: Syd- og Sønderjyllandspoliti)
De tyske beredskabsmyndigheder har testet deres varslingssystem i dag – derfor kan danskere have modtaget SMS’en (Kilde: Syd- og Sønderjyllandspoliti)

I dag har Tyskland testet deres mobilbaserede varslingssystem. Og sønderjyder eller andre, som har befundet sig tæt på grænsen, kan altså have modtaget denne besked. 

Denne frekvens skal FM-radioen indstilles på ved kriser

Har du været så tæt på grænsen, at din telefon har været på det tyske mobilnetværk, så har du formegentlig modtaget en tysk testvarsling. 

Men den kan altså med sindsro slettes, lyder det fra Syd- og Sønderjyllands politi. 

Beskeden fra de tyske beredskabsmyndigheder er udsendt klokken 11.00 i dag (torsdag den 12. september 2024, red.).

Danskerne har netop modtaget besked i e-boks om kriseråd. Er du ”beredt”? 

Nu udsendes kriseråd om nødradioer, powerbanks og vand 

Foruden vand så er powerbanks en god ting, at have og de skal selvfølgelig helst være opladet – ellers har de ikke så stor effekt.

GUIDE: 5 billige powerbanks til opladning af telefonen

Mere til historien

Vidste du, at du kan få nogle store powerbanks, som kan give strøm på alt fra køleskab til telefon

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram