Huawei trefoldbar er spottet i offentligheden

KORT NYT: Vi har set adskillige foldbare telefoner de seneste år, men en trefoldbar enhed er noget nyt – indtil nu.

Screenshot fra en Weibo-konto. (Foto: Whylab)
Screenshot fra en Weibo-konto. (Foto: Whylab)

Foldbare telefoner er efterhånden blevet en del af hverdagen. Flere af de store producenter har udviklet sådanne enheder, og nogle har gjort det i flere år.

Hvad vi til gengæld ikke har set, er trefoldbare telefoner – altså enheder, der kan foldes i tre led, hvilket giver en endnu bredere skærm.

Nu ser det dog ud til, at Huawei er på vej med en sådan enhed, da en trefoldbar telefon er blevet spottet offentligt. Og den ser ret imponerende ud.

Som det kan ses på billedet, er telefonen delt i tre lag, men de er meget tynde. Umiddelbart ser telefonen ikke tykkere ud end andre foldbare telefoner eller endda almindelige smartphones. Det rapporterer CNET.

Der er dog endnu ingen officielle oplysninger om en trefoldbar enhed og dens specifikationer. Det skal også nævnes, at vi ikke har set den i fuld funktion, så det vides ikke, hvilke kompromiser der måtte være, f.eks. i forhold til skærmen eller batteriet.

LÆS MERE: Pixel 9 Pro Fold er den tyndeste foldbare telefon

Mere til historien

Samsung har tidligere fremvist et koncept af en trefoldbar enhed på CES 2022. Dette var dog kun et koncept og ikke noget, der skulle ud på markedet​​​​.

Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro snart på vej

Inden længe ventes det, at Xiaomi vil præsentere de nye Xiaomi 14T-modeller. Specifikationer og billeder er lækket.

(mere…)
Så hurtig bliver OnePlus 13

KORT NYT: Den kommende OnePlus 13 forventes at score højt på ydelsen med Snapdragon 8 Gen 4-chipset. Se en lækket måling her.

(mere…)
Den bedste foldbare telefon 2024

DUELTEST: Skal du vælge Pixel 9 Pro Fold, Samsung Galaxy Z Fold6 eller OnePlus Open? Her er den bedste foldbare telefon i 2024.

(mere…)
Foldbare telefoner er forsøgsteknologi

JEG MENER: Hvornår har du drømt om en telefon med foldbar skærm? Måske! ... vil du købe den? Næppe. Sådan har de fleste andre det også.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får OLED-skærm

Den næste iPhone SE-model rygtes at komme med OLED-skærm og flere andre opgraderinger.

(mere…)
Pixel 9 Pro Fold er stadig en umoden foldbar telefon

VIDEO: Google er klar med den første foldbare på det danske marked. Den imponerer - men forbedringerne skal være større.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram