Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

Samsung Galaxy Z Flip6
Samsung Galaxy Z Flip6 er en af de telefoner du kan låne i 14 dage (Foto: MereMobil.dk)

I forbindelse med lanceringen af de nye foldbare smartphones fra Samsung er et nyt tiltag klar til danskerne.

Denne mulighed giver flere danskere mulighed for at afprøve de foldbare smartphones i hverdagen, og se om det fungerer for dem.

LÆS MERE: Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

Samsung gør det muligt for udvalgte kunder, at låne en telefon i 14 dage før de evt. vælger at købe den. Den kan leveres gratis tilbage, hvis man ikke bryder sig om den.

Samsung samarbejder med YouSee og Elgiganten om tiltaget.

Det er modellerne Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6, samt de nye smartwatches Galaxy Watch Ultra og Galaxy Watch7, som er med i den nye ordning.

Udlånsperioden starter hos YouSee den 17. juli 2024, mens Elgiganten er klar senest den 1. august 2024. Den nye mulighed fortsætter resten af året.

Danmark er det eneste land i Europa, hvor dette tiltag er søsat.

LÆS MERE: Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

-“Vi er glade for den gode modtagelse, vores foldbare modeller har fået. Vi oplever, at folk for alvor bliver begejstrede, når de får dem i hånden og mærker fordelene ved foldbarheden, samspillet mellem ure og mobiler eller de helt nye helbredsfunktioner. Derfor vil vi give flere muligheden for at få denne oplevelse og tage springet fra den traditionelle smartphone. Det er første gang i Europa, vi har et program som dette, og vi har store forventninger,” udtaler Claus Holm, landechef i Samsung, i en pressemeddelelse om det nye tiltag.

Der medfølger ikke SIM-kort i låne-perioden og man skal også aflevere personlige oplysninger for at låne en af enhederne. Dernæst er der kun et begrænset antal enheder til udlån.

Det er måske et klogt træk fra Samsung, at lade køberne prøve enhederne af, da det alt efter model er noget af en investering, hvis man ikke er til det foldbare design.

LÆS MERE: Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Du skal også huske, at læse det med småt. For der er særlige betingelser. Hos YouSee kan man låne én af de fire enheder én enkelt gang i 14 dage.

Samsung Galaxy Ring: Lovende teknologi, … men

VIDEO: Er Samsung Galaxy Ring fremtidens sundhedstracker eller blot dyr gimmick? Se min test her.

(mere…)
Samsung Galaxy Ring er vild! Første danske test

TEST: Jeg har testet Samsung Galaxy Ring. Teknologien er imponerede! Få svaret på om den næsten 4.000 kroners dyre wearable er noget for dig!

(mere…)
Den bedste foldbare telefon 2024

DUELTEST: Skal du vælge Pixel 9 Pro Fold, Samsung Galaxy Z Fold6 eller OnePlus Open? Her er den bedste foldbare telefon i 2024.

(mere…)
Foldbare telefoner er forsøgsteknologi

JEG MENER: Hvornår har du drømt om en telefon med foldbar skærm? Måske! ... vil du købe den? Næppe. Sådan har de fleste andre det også.

(mere…)
Pixel 9 Pro Fold er stadig en umoden foldbar telefon

VIDEO: Google er klar med den første foldbare på det danske marked. Den imponerer - men forbedringerne skal være større.

(mere…)
OnePlus Open 2 kan blive den tyndeste foldbare

Markedet for foldbare smartphones vækster. OnePlus Open 2 kan blive den tyndeste foldbare. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram