Ny Moto G85 sprænger ikke budgettet

Motorola er gode til at lave telefoner, til en fornuftig pris. Nu sender de endnu en telefon i butikkerne, der ikke sprænger budgettet.

Motorola Moto G85
Motorola har i dag lanceret telefonen Moto G85 (Foto: Motorola)

Motorola har netop lanceret telefonen Moto G85. En telefon, der ifølge Motorola skal sprede teknologi og design ud til flere. Det gør de blandt andet ved at benytte designet fra Edge-serien på Moto G-serien.

Det betyder, at Moto G85’s 6,7 tommer Full HD+ OLED-skærm, udover 120 Hz opdatering, også får de runde kanter vi kender fra Edge telefonerne.

Den får yderligere Corning Gorilla Glass 5 som glasoverflade, samt en lysstyrke på op til 1600 nits, så den skulle være brugbar ude i sommersolen.

Bagsiden er beklædt med, hvad Motorola kalder vegansk læder. Det er et smart udtryk for gummi, der skal ligne læder. Det sagt, har de andre telefoner med vegansk læder jeg har benyttet, været virkelig behagelige at holde på. Det føles lidt som kork på den gode måde.

Fornuftig hardware og fornuftig pris

Motorola Moto G85
Moto G85 har lånt designet fra Edge serien og det klæder den godt (Foto: Motorola)

På hardwaresiden byder Moto G85 på en Snapdragon 6s Gen 3 processor, med hele 12 GB RAM og 256 GB lagerplads. Kameraerne består af en 50 megapixel sensor fra Sony, med optisk stabilisering og en mindre 8 megapixel ultravidvinkel sensor. Sidstnævnte bijobber også som makrokamera. På fronten sidder et selfiekamera på 32 megapixel.

Hele herligheden holdes i live af et 5.000 mAh batteri, der ifølge Motorola skulle holde gang i telefonen i over 34 timer.

Motorola Moto G85 er smart tilgængelig og kan blive din for 2.799 kroner uden abonnement. Tjek dagsprisen på Moto G85 her Annoncelink

G85 er født med Android 14 og opdateres med én ny Android-version og tre års sikkerhedsopdateringer, oplyser Motorola.

VIL DU OPDATERES? ⚡️ Vi vender dig tre gange om ugen de seneste technyheder i indbakken. Blandt alle tilmeldte finder vi hver måned en vinder af en powerbank fra GreyLime. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst. Læs mere om konkurrencen her.


Mere til historien

Er du mere til foldbare telefoner, har John G. kigget nærmere på Motorolas nye Razr 50 Ultra. Og det lyder som en telefon der er værd at tjekke ud.

Motorola klar med 2 nye mobiler der koster under 2.000 kroner

Motorola har præsenteret to nye Moto G-medlemmer. Mød Moto G55 og Moto G35. Se pris og specifikationer her.

(mere…)
Motorola lover opdateringer i 5 år

Motorola har netop lanceret to nye telefoner. En af disse bliver opdateret i 5 år.

(mere…)
To nye Motorola Edge-telefoner i den billige ende

Motorola har lanceret to nye telefoner i Edge 50 serien. Denne gang i den billige ende, men stadig med et strejf af luksus.

(mere…)
Motorola på vej med Edge 50 Neo? 

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Motorola i slutningen af august vil lancere Moto Edge 50 Neo. 

(mere…)
Motorola Edge 50 bliver tyndeste “militær-telefon” nogensinde

Den kommende Motorola Edge 50 bliver den tyndeste telefon nogensinde efter militærstandarden.

(mere…)
Snart kommer den manglende Motorola

Der mangler en telefon i Motorolas 2024-udvalg til efterårssalget. Den kommer snart, forlyder det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram