Hvordan den bærbare teknologi-industri kan få mere ud af Google Ads

Sådan får du mest ud af din online markedsføring med Google Ads.

Computer, Google

Annoncørbetalt indhold

I en verden, hvor den bærbare teknologi-industri konstant søger nye veje til at nå ud til potentielle kunder, står Google Ads som en effektiv strategi mod succes.

Med dets enorme rækkevidde og præcise målretning har denne annonceplatform potentialet til at vækste virksomheder, når de skal nå mere målrettet ud til deres målgruppe. Men det er ikke alle virksomheder inden for denne industri, som sidder med et Google Ads-bureau, der kan assistere med deres kompetencer og ekspertise.

Derfor kan det være nyttigt at blive klogere på, hvordan man opretter de bedste Google Ads selv internt i virksomheden.

Vælg de rette søgeord for den bærbare teknologi-industri

Når man vil igangsætte Google Ads, skal man kigge på relevante søgeord for sine tjenester/produkter. Her er nogle tips til at vælge de rigtige søgeord:

  1. Analyse: Start med at analysere produkter eller tjenester og identificer de mest relevante søgeord og søgefraser, som potentielle kunder sandsynligvis vil bruge. Brug værktøjer som Google Keyword Planner til at få idéer og estimere søgevolumen.
  2. Relevans: Vælg søgeord, der er relevante for annoncerne og landingssiderne. Sørg for, at søgeordene afspejler det, som kunderne søger efter, og at de er relevante for virksomheden.
  3. Specifikation: Vælg specifikke søgeord og søgefraser i stedet for generiske. Generiske søgeord kan være konkurrenceprægede og resultere i lavere klikfrekvens og konverteringsrate.

Vælg den rette målretning inden for den bærbare teknologi-industri

Når man opretter en Google Ads-kampagne med specifikke søgeord, er det også vigtigt at vælge den rette målretning for at nå ud til en ønsket målgruppe. Her er nogle tips til at vælge den rette målretning:

  1. Definer målgruppen: Start med at identificere, hvem målgruppen er. Hvem er de potentielle kunder? Hvad er deres demografiske oplysninger som alder, køn, osv.?
  2. Brug målretning efter placering: Hvis man ønsker at nå ud til personer i en bestemt geografisk placering, kan man bruge placeringsmålretning. Dette giver mulighed for at vise annoncer til personer i en by eller i et land.
  3. Brug målretning efter interesser/adfærd: Man kan vælge specifikke kategorier eller emner, som er relevante for et produkt eller en service og nå ud til personer, der viser interesse inden for disse områder.
  4. Brug remarketing: Hvis man ønsker at nå ud til personer, der allerede har besøgt ens hjemmeside eller interageret med bestemt indhold, kan man bruge remarketing. Dette giver mulighed for at vise annoncer til tidligere besøgende, som ikke har f.eks. købt eller tilmeldt sig, og øge chancen for, at de foretager sig en af de handlinger anden gang.

Evaluer på igangværende Google Ads

Når det kommer til evaluering af igangværende Google Ads-kampagner, er der flere vigtige faktorer at overveje. Start med at teste forskellige annoncetekster.

Opret flere annoncer med forskellige tekster, søgeord og budskaber for at se, hvilke der performer bedst. Hold løbende øje med, hvilke søgeord der genererer flest klik og konverteringer. Man kan justere sine bud og tilføje negative søgeord for at forbedre kvaliteten af klik og reducere omkostningerne. 

Som det tredje skal man analysere konverteringsdata. Brug konverteringssporing til at måle, hvilke handlinger der fører til konverteringer og klik, f.eks. køb eller tilmeldinger, og forbedre annoncerne. Det kan hjælpe med at identificere de mest effektive annoncer og søgeord. 

Sidst, men ikke mindst, optimér landingssider. Sørg for, at annoncerne fører til relevante og overbevisende landingssider. Test forskellige layout, indhold og call-to-action-elementer for at forbedre konverteringsraten.

I dag slettes din gamle Gmail

Gmail, YouTube, kalender og dokumenter forsvinder. Fredag er skæringsdatoen.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Ikke alle er tilfredse med de nye farver på Google Maps

Nye farver er kommet til Google Maps, og det frustrerer nogle brugere. Hvad tænker du?

(mere…)
iPhone vil understøtte RCS-beskeder næste år

Konkurrenterne har længe ønsket, at Apple understøttede RCS i tekstbeskeder. Nu oplyser Apple, at det er på vej.

(mere…)
Google Fotos kan selv organisere billeder

Google er klar med en opdatering til Google Fotos, der giver bedre organisering.

Google Fotos 2023
Google Fotos vil kunne stacke billeder som næsten er ens (Foto: Google)

Ved hjælp af kunstig intelligens går Google til værks med deres Google Fotos. Mulighed for bedre organisering i skærmbilleder, vil gøre det hurtige for dig. Det skriver Google i et blogindlæg.

Ved at gøre brug af netop AI kan Google Fotos nu sortere i ens skærmbilleder, og give en bedre organisering. Brugen af dette kan nemlig adskille dokumenter af forskellige art, så de er nemmere at finde.

Skærmbilleder med for eksempel kvitteringer vil være mere adskilt. Din kvittering fra supermarkedet vil derfor ikke længere ligge ved siden af familiebilledet.

LÆS OGSÅ: Google vil have at Apple ”åbner” iMessage

Sorterering af identiske billeder bliver nemmere

Hvis du har taget flere fotos, som er tæt på ens, så kan Google Fotos for fremtiden "stacke" fotos sammen.

Dette kan være særligt brugbart, hvis du fx har familiefotos der er tæt på identiske, så vil Google Fotos ved hjælp af kunstig intelligens sortere dem.

Måden det sker på er, at den udvælger det bedste billede, men giver dig stadig mulighed for at ændre valget. De andre billeder gemmer sig nemlig bagved det der er fremhævet, så du mister ikke billedet.

Mere til historien

De nye funktioner bliver langsomt rullet ud på både Android og iOS snarest, og man vil måske ikke se det lige med det samme.

Google vil have at Apple ”åbner” iMessage

Google mener, at Apples beskedsystem iMessage skal åbnes for andre. Google har bedt EU om hjælp.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram