Hvordan den bærbare teknologi-industri kan få mere ud af Google Ads

Sådan får du mest ud af din online markedsføring med Google Ads.

Computer, Google

Annoncørbetalt indhold

I en verden, hvor den bærbare teknologi-industri konstant søger nye veje til at nå ud til potentielle kunder, står Google Ads som en effektiv strategi mod succes.

Med dets enorme rækkevidde og præcise målretning har denne annonceplatform potentialet til at vækste virksomheder, når de skal nå mere målrettet ud til deres målgruppe. Men det er ikke alle virksomheder inden for denne industri, som sidder med et Google Ads-bureau, der kan assistere med deres kompetencer og ekspertise.

Derfor kan det være nyttigt at blive klogere på, hvordan man opretter de bedste Google Ads selv internt i virksomheden.

Vælg de rette søgeord for den bærbare teknologi-industri

Når man vil igangsætte Google Ads, skal man kigge på relevante søgeord for sine tjenester/produkter. Her er nogle tips til at vælge de rigtige søgeord:

  1. Analyse: Start med at analysere produkter eller tjenester og identificer de mest relevante søgeord og søgefraser, som potentielle kunder sandsynligvis vil bruge. Brug værktøjer som Google Keyword Planner til at få idéer og estimere søgevolumen.
  2. Relevans: Vælg søgeord, der er relevante for annoncerne og landingssiderne. Sørg for, at søgeordene afspejler det, som kunderne søger efter, og at de er relevante for virksomheden.
  3. Specifikation: Vælg specifikke søgeord og søgefraser i stedet for generiske. Generiske søgeord kan være konkurrenceprægede og resultere i lavere klikfrekvens og konverteringsrate.

Vælg den rette målretning inden for den bærbare teknologi-industri

Når man opretter en Google Ads-kampagne med specifikke søgeord, er det også vigtigt at vælge den rette målretning for at nå ud til en ønsket målgruppe. Her er nogle tips til at vælge den rette målretning:

  1. Definer målgruppen: Start med at identificere, hvem målgruppen er. Hvem er de potentielle kunder? Hvad er deres demografiske oplysninger som alder, køn, osv.?
  2. Brug målretning efter placering: Hvis man ønsker at nå ud til personer i en bestemt geografisk placering, kan man bruge placeringsmålretning. Dette giver mulighed for at vise annoncer til personer i en by eller i et land.
  3. Brug målretning efter interesser/adfærd: Man kan vælge specifikke kategorier eller emner, som er relevante for et produkt eller en service og nå ud til personer, der viser interesse inden for disse områder.
  4. Brug remarketing: Hvis man ønsker at nå ud til personer, der allerede har besøgt ens hjemmeside eller interageret med bestemt indhold, kan man bruge remarketing. Dette giver mulighed for at vise annoncer til tidligere besøgende, som ikke har f.eks. købt eller tilmeldt sig, og øge chancen for, at de foretager sig en af de handlinger anden gang.

Evaluer på igangværende Google Ads

Når det kommer til evaluering af igangværende Google Ads-kampagner, er der flere vigtige faktorer at overveje. Start med at teste forskellige annoncetekster.

Opret flere annoncer med forskellige tekster, søgeord og budskaber for at se, hvilke der performer bedst. Hold løbende øje med, hvilke søgeord der genererer flest klik og konverteringer. Man kan justere sine bud og tilføje negative søgeord for at forbedre kvaliteten af klik og reducere omkostningerne. 

Som det tredje skal man analysere konverteringsdata. Brug konverteringssporing til at måle, hvilke handlinger der fører til konverteringer og klik, f.eks. køb eller tilmeldinger, og forbedre annoncerne. Det kan hjælpe med at identificere de mest effektive annoncer og søgeord. 

Sidst, men ikke mindst, optimér landingssider. Sørg for, at annoncerne fører til relevante og overbevisende landingssider. Test forskellige layout, indhold og call-to-action-elementer for at forbedre konverteringsraten.

Googles robot vil læse dine mails

Googles chatrobot Bard får adgang til alt – selv hvor de mest personlige oplysninger er.

(mere…)
Google opdaterer ikke længere Pixel 4a

Google siger farvel til Pixel 4a. Den understøttes ikke længere med Android- og sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Google Pixel 8 vist frem på officiel video

Google har haft stor succes med sidste års Pixel 7-serie. Nu nærmer Pixel 8-serien. Se den på en officiel video.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
Android 14 er forsinket

Google oplyser, at frigivelsen af Android 14 er forsinket og frigives senere end tidligere planlagt.

(mere…)
Google Pixel 8 og Pixel 8 Pro priser er lækket

Dette års Google Pixel-modeller bliver dyrere end sidste års modeller. Se de lækkede priser her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram