Netflix klar med mindst 70 film i 2022

2022 er klar og det er Netflix også med en teaser for, hvad du kan forvente på streamingtjenesten i år. Der ventes at komme mindst omkring 70 forskellige nye filmtitler.

Netflix-streaming
Netflix har afsløret en række nye film, som kommer på tjenesten i 2022 (Foto: John-Mark)

Præcis som i 2021 vil Netflix frigive mindst en film om ugen i 2022. Der er på nuværende tidspunkt omkring 70 film på listen for i år.

Netflix har netop givet et lille ”smugkig” på nogle af dem i en teaser. 

Netflix: 2021 bød på millioner af nye kunder… men

Du kan se teaseren herunder, hvor du også kan se en lille forsmag på nogle af de film, som du kan glæde dig til rammer streamingtjenesten i 2022.

Det kan du glæde dig til på Netflix i 2022

Nogle af de film, som du kan glæde dig til, er: The Gray Man, The Mothership, Knives Out, You Peopple, Me Time, Day Shift, Falling For Christmas, The Adam Project og The Cloned Tyrone, samt mange flere. Du kan også glæde dig til at se en række af populære skuespillere som: Halle Berry, Ryan Gosling, Ryan Reynolds, Jennifer Garner, Chris Evans, Adam Sandler, Eddie Murphy, Jamie Foxx og Mark Wahlberg.

TIP: Så meget koster streaming på elregningen

Der er ikke afsløret præcise datoer for de forskellige film endnu. Men der er altså noget at glæde sig til for alle aldersklasser.

Konkurrencen er hård på streamingmarkedet, hvor flere af konkurrenterne nu har skåret prisen ned. Det er i skrivende stund ikke tilfældet for Netflix. Her koster det mellem 79 kroner og op til 129 kroner per måned. Det afhænger af, hvilket abonnement man vælger. 

Mere til historien

Netflix har tidligere i år bekræftet, at der kommer en anden sæson af den populære Squid Game. Vi er også nogle, der håber på en tredje sæson af Emily In Paris. Men dette kommer altså ud over de mange film, som også kommer på tjenesten i år.

Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
Disney+ har store forventninger til reklameudgave

Størstedelen af brugerne af Disney+ vil tilvælge reklameudgaven, forlyder det.

(mere…)
Navneskifte: Viaplay satser alt på streaming

KORT NYT: Der skal satses alt på streaming. Derfor skifter Nordic Entertainment Group (Nent) navn til Viaplay.

(mere…)
Disney+ vil få 4 minutters reklamer i timen

Der tales meget om en billigere reklamebaseret variant af Disney+. Nu forlyder det, at den får 4 minutters reklame per time.

(mere…)
Disney+ går flot frem i første kvartal

KORT NYT: Modsat Netflix så har flere af konkurrenterne positive kvartalsregnskaber. Disney+ har næsten fået 8 millioner nye abonnenter.

(mere…)
Billigere Netflix-abonnement med reklamer på vej

Du kan snart få et billigere Netflix-abonnement end de eksisterende, hvis du kan leve med, at der kommer reklamer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram