Roblox er nede (virker igen)

Den store populære spilplatform Roblox har været nede i over to dage, men er nu i luften igen (opdateret).

Roblox logo
Siden den 29. oktober har Roblox været nede. Natten til mandag den 1. november, kom Roblox til at fungere igen (Foto: MereMobil.dk / Roblox)

Opdateret: Roblox er tilbage og virker igen. Du kan læse firmaets officiellle melding om sagen her.


Artikel om nedbruddet kan læses herunder:

Hvis du selv eller dine børn har bøvlet med at komme ind på Roblox, er I ikke de eneste.

Roblox servere, eller bagvedliggende systemet, har nemlig lagt sig på ryggen og der har de ligget i foreløbigt to hele dage. Faktisk er det i dag tredjedagen, hvor Roblox er nede.

Det er uklart, hvorfor Roblox er nede, men firmaet bag skriver på Twitter, at de mener at have fundet fejlen. De angiver fejlen som "underlying internal cause" uden dog at specificere det nærmere.

Roblox officielle hjemmeside er også nede, men de har en statusside online, som du kan se her.

Roblox er særligt populært hos børn. Over halvdelen har Roblox-brugerne er under 13 år. Mere end 40 millioner brugere, spiller og kommunikerer via Roblox hver dag.

Under coronapandemien steg interessen for Roblox, hvor millioner af personer brugte deres tid på at skabe spil eller være i kontakt med deres venner.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Roblox åbnede til PC i 2006. Seks år senere kom der en app til iOS-enheder mens Android-brugere først fik adgang yderligere to år senere.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Miniclip køber firmaet bag Subway Surfers

Firmaet bag det succesfulde danske mobilspil, Subway Surfers, er blevet solgt til Minichip i en stor handel.

(mere…)
Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
Sådan bliver et mobilspil en succes

En ny rapport viser, hvad der gør vi klikker på en reklame og hvordan spiludviklere nemmest får succes med et mobilspil.

(mere…)
De første specifikationer på Asus ROG Phone 6 er afsløret

I forbindelse med annonceringen af lanceringseventen af Asus ROG Phone 6, har Asus afsløret et par af specifikationerne på den kommende gamertelefon.

(mere…)
Asus snart klar med ROG Phone 6

Asus har netop offentliggjort datoen for, hvornår de vil afsløre den nye generation af gamertelefonen ROG Phone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram