Roblox er nede (virker igen)

0

Den store populære spilplatform Roblox har været nede i over to dage, men er nu i luften igen (opdateret).

Roblox logo
Siden den 29. oktober har Roblox været nede. Natten til mandag den 1. november, kom Roblox til at fungere igen (Foto: MereMobil.dk / Roblox)

Opdateret: Roblox er tilbage og virker igen. Du kan læse firmaets officiellle melding om sagen her.


Artikel om nedbruddet kan læses herunder:

Hvis du selv eller dine børn har bøvlet med at komme ind på Roblox, er I ikke de eneste.

Roblox servere, eller bagvedliggende systemet, har nemlig lagt sig på ryggen og der har de ligget i foreløbigt to hele dage. Faktisk er det i dag tredjedagen, hvor Roblox er nede.

Det er uklart, hvorfor Roblox er nede, men firmaet bag skriver på Twitter, at de mener at have fundet fejlen. De angiver fejlen som “underlying internal cause” uden dog at specificere det nærmere.

Roblox officielle hjemmeside er også nede, men de har en statusside online, som du kan se her.

Roblox er særligt populært hos børn. Over halvdelen har Roblox-brugerne er under 13 år. Mere end 40 millioner brugere, spiller og kommunikerer via Roblox hver dag.

Under coronapandemien steg interessen for Roblox, hvor millioner af personer brugte deres tid på at skabe spil eller være i kontakt med deres venner.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Roblox åbnede til PC i 2006. Seks år senere kom der en app til iOS-enheder mens Android-brugere først fik adgang yderligere to år senere.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer