Arlo video-dørklokke – se inden du køber
VIDEO: Doorbell fra Arlo er smart, men ikke smart nok. Se her mine kommentarer om Arlos trådløse videodørklokke.
Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementerAnnoncelinkinternet på adressenAnnoncelink på 1 minut.
Dørklokken fra Arlo er både en dørtelefon og et overvågningskamera, samt en “almindelig” ringeklokke. Et langt stykke hen ad vejen, klarer Arlos videodørklokke sig godt. Noget at det rigtigt smarte er, at du kan få besked om, at der står en foran døren – før de trykker på knappen.
En anden genial ting er, at dørklokken er fuldstændig trådløs. Strømmen kommer fra et indbygget batteri, som du indimellem tager ud og oplader.
Det skal siges, at dørklokken er temmelig strømsulten, særligt hvis den sidder et sted hvor der er meget ”trafik” forbi den. Jo flere notifikationer og optagelser den laver, jo mere strøm bruger den.
Undervejs i testperioden har jeg oplevet, at den forbinder forholdsvist langsomt, når nogen ringer på. Det er irriterede, da pakkeposten eller gæsterne måske når at smutte, inden forbindelsen er etableret. Det er sket et par gange her.
App-brugerfladen burde Arlo arbejde mere med. Den er langt fra at være let at betjene.
Der for kæden for alvor hopper af for mig er ved abonnementet. Når prøveperioden slutter, må du betale mellem 20 og 99 kroner om måneden, for at få adgang til de ekstra smarte funktioner i Arlo Video Doorbell. Det synes jeg er VIRKELIG irriterede. Det er jo ikke sådan, at hardwaren er gratis. Den koster trods alt 1.600 kroner.
En anden ulempe ved dørklokken er, at den kun “ringer” på de telefoner, der har Arlo-appen og er oprettet som bruger. Ud af boksen kan man således ikke inde i huset høre, at nogen ringer på.
Du kan læse min fulde anmeldelse af Arlo Video Doorbell her.
Hvis du vil have en videodørklokke, der ikke kræver abonnement, bør du tjekke min anmeldelse af Eufy videodørklokken.
Mere til historien
Indenfor smarthome-teknologi er der kommet en kedelig tendens til, at producenterne forsøger at binde forbrugerne til et abonnement. Det synes jeg, er en kedelig udvikling, da hardwaren ikke er tilsvarende billigere.