YouTube på vej med kabel-TV?

0

RYGTE: Skal man tro et af de nyeste rygter omkring YouTube, så er de på vej til at blive leverandør af kabel-TV i 20

YouTube
YouTube

Der er ingen tvivl om, at YouTube har fat i de unge. Og når det kommer til ”TV-kiggeri”, så har de også mere fat i de unge end det traditionelle fjernsyn har. Derfor giver de nyeste rygter om, at YouTube vil blive leverandør af kabel-TV næste år også mening.

Ifølge rygterne er YouTube i gang med forhandlinger med de største amerikanske indholdsudbydere før lanceringen af YouTube Unplugged, som angiveligt skulle være en kabel-TV pakke til amerikanske brugere. Det skriver Bloomberg.

 – YouTube kommer med tvungne reklamer

Tanken er, at levere et udvalg af TV-kanaler via internettet og det forlyder YouTube allerede har den tekniske side klar, men aftalerne med indholdsudbyderne skulle først falde på plads i løbet af næste år. Der har tidligere været rygter om Google TV og det kan altså vise sig, at det i stedet bliver via YouTube Google går TV-vejen.

YouTube Unplugged vil i hovedpakken blandt andet bestå af indhold fra fire af de førende amerikanske TV-producenter: NBC, Fox, Universal, Viacom, Comcast eller CBS. Efterfølgende kan man så udvide med særlige pakker inden for forskellige nicheområder, det være sig alt fra sport, komedie, nyheder og lignende.

Har du set dem? Årets 10 mest populære YouTube-videoer

Om YouTube i dette format også finder vej til Danmark på sigt er uvist. I USA har de også YouTube Red, som tilbyder reklamefri YouTube, samt en lille pakke eksklusivt YouTube indhold.

Google: YouTube Red er YouTube med Premium-indhold

Mere til historien

Derudover har YouTube også tilbudt, at man kan livestreame 360 graders video ligesom de understøtter 3D-lyd.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer