Ny opdatering gør iPads ubrugelige

Apple har trukket i nødbremsen på den nye opdatering til iPad Pro.

iPad Pro, 2024
Nogle iPad-brugere har oplevet store problemer under et forsøg på at installere iPadOS 18 (Foto: Apple)

Ejere af iPad Pro, 2024-modellen med M4-chip, har fået problemer efter at Apple frigav den nye store funktionsopdatering, kendt som iPadOS 18.

På Reddit forlyder det, at nogle brugere har oplevet, at deres iPad Pro ikke længere ville tænde. En iPad Pro-ejer har efterfølgende fået iPad’en sendt til ombytning via en Apple Store.

Selvom problemet ikke har ramt alle brugere i hele verden, førte det alligevel til, at Apple midlertidigt stoppede udrulningen af opdateringen til M4-baserede iPad Pro-modeller.

– “We work to resolve an issue that is impacting a small number of devices,” lyder det fra Apple i en kommentar til Macrumors.

På redaktionen har vores testversion af iPad Pro M4 uden problemer hentet iPadOS 18-opdateringen. Under installationen mødes vi af skiltet “iPadOS 18 er midlertidigt utilgængelig”.

Det er kun få dage siden, at Apple udsendte opdateringer til iPhone, iPad, Mac og Apple TV. Der er en mængde nye funktioner til iPad såvel som iPhone. Læs om nyhederne her.

2024-modellen af iPad Pro er Apples seneste super-iPad til professionelle brugere, eller dem, som kræver noget ekstra fra en iPad.

Her kan du se min video om iPad Pro, hvor jeg fortæller, hvorfor en iPad til over 10.000 kroner kan være relevant.

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Ifølge rygterne planlægger Apple nu sin næste event, som sandsynligvis vil blive afholdt “inden for kort tid”. Her forventes Apples første Mac-computere med AI-fokuserede M4-chips. Nye, billigere iPads forventes også at blive afsløret.

Du kan downloade iOS 18 i næste uge

Apple er snart klar med den næste store iOS-opdatering og frigiver iOS 18 til offentligheden i næste uge.

(mere…)
Apple er på vej med ny iPad Mini

KORT NYT: Det virker til, at Apple er i gang med at tømme ud i lagerne af iPad Mini. En ny rygtes på vej.

(mere…)
Snapchat kommer til iPad

KORT NYT: 13 år skulle der gå, før Snapchat fik fuld understøttelse af iPad.

(mere…)
Tablet-markedet i stigning igen

Salget af tablets stiger igen efter længere tid med et faldende salg.

(mere…)
Her er 2 billigere alternativer til iPad Pro 2024

GUIDE: Den nye iPad Pro med M4-chip er ikke billig. Derfor har jeg set på 2 billigere alternativer til iPad Pro.

(mere…)
iPadOS 18 beta 2 giver mulighed for alternative app stores

Apple har i dag annonceret at de indfører muligheden for yderligere app butikker, samt flere apprelaterede ændringer, på iPad i EU.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram