Jeg har prøvet Sonos Ace

PRØVEKØRT: De første tests af Sonos Ace er gennemført. Sonos første hovedtelefoner virker ret lovende. Her er mine første indtryk.

Sonos Ace test, John G
Den første tidlige test af Sonos Ace tegner godt (Foto: MereMobil.dk)

Før præsentationen af hovedtelefonerne Sonos Ace, prøvekørte jeg en tidlig udgave i et lukket testmiljø.

Konstruktionen af hovedtelefonerne virker solid, og der er anvendt gode materialer. Puderne er fastgjort med magneter, hvilket gør dem lette at udskifte. Om det over tid ender med, at de falder spontant af, når hovedtelefonerne trækkes op fra tasken, må en nærmere test af Sonos Ace vise. I så fald bliver det rigtig irriterende.

Vægten er i øvrigt ikke voldsom, og Ace er virkelig behagelige at have på, men jeg har trods alt kun siddet med dem i et kort tidsrum.

Sonos Ace kan købes fra den 5. juni 2024 til 3.699 kroner (vejledende).

Lækkerhed ved musik og podcasts

I testen blev jeg præsenteret for musik med Spatial Audio (rumlig lyd), som er et 3D-lydbillede, hvor lyden ændrer sig, mens man drejer hovedet.

Kigger du f.eks. mod højre, så bliver instrumenterne tydeligere i den retning, du kigger, og svagere i den modsatte retning.

I nogle tilfælde kan det lyde, som om solisten står lige foran dig. Det er fascinerende, men også en lyttemetode, der kræver tilvænning. Normalt er vi jo kun vant til at forholde os til det klassiske stereobillede.

Jeg synes, den udvalgte musik lød fantastisk og med en lækker detaljegrad. Jeg havde mest af alt bare lyst til at læne mig tilbage og nyde musikken.

Der var også et klip fra en podcast, meget velproduceret, og med et Spatial Audio lydbillede. Elsker du lyd, så vil du helt klart opleve dette som meget fascinerende.

For at kunne udnytte rumlig lyd på telefonen, kræver det, at du har adgang til en tjeneste med musik i Dolby Atmos formatet. Det kunne f.eks. være Apple Music. Spotify har indtil videre ikke muligheden.

Ace har også aktiv støjreduktion, som kan aktiveres og deaktiveres via en lille rund fysisk knap på headsettet. Jeg ELSKER fysiske knapper, som bare gør betjeningen meget lettere. Derfor er jeg også svært begejstret for, at også lydstyrken kan justeres på en sådan.

Her er priserne på Sonos Ace

Herunder kan du se dagspriserne på Sonos Ace, 1st gen.

Vi henter priserne. Vent venligst ⏳

Indlæses priserne ikke?

Forsøg venligst at genindlæse siden, og vent et øjeblik.

Imponerer ved film- og serier

Når jeg bruger AirPods Pro med Apple TV, leveres rumlig lyd også i headsettet. Dette er så overbevisende, at jeg ofte er i tvivl om, hvorvidt jeg hører lyden i AirPods Pro eller i højttalerne.

Jeg har endnu ikke haft Sonos Ace i drift herhjemme, og jeg ved derfor ikke, om de leverer en tilsvarende oplevelse.

I min tidlige test af Sonos Ace blev jeg præsenteret for Barbie (the movie). Her var lyden klar, fyldig og overbevisende. Headtracking fungerede også fint.

Det er svært at bedømme hjemmebiograftilstanden, før jeg har testet Sonos Ace i længere tid, men de første indtryk er gode.

Hvis du skifter fra headset til tv-lyd, sørger systemet automatisk for at skrue ned for lyden, som du sikkert har sat i ”insane mode”, så du ikke risikerer, at væggen ind til naboen vælter.

For at bruge biograftilstanden, skal du have en Sonos soundbar af modellerne Sonos Arc / Arc SL. Senere kommer der understøttelse af Sonos Beam (generation 1 og 2) samt Sonos Ray.

I begyndelsen fungerer skift mellem hovedtelefoner og tv-lyd kun med iPhone og iPad. Android-telefoner bliver understøttet hen ad vejen.

Sonos Ace indgår ikke som en mulig gruppeenhed i Sonos-appen, og headsettet er ikke vandtæt.

Jeg kommer senere med min endelige anmeldelse af Sonos Ace. Hvis du har spørgsmål, så skriv dem gerne herunder.

LÆS MERE: Den nye Sonos Roam 2 har én knap til forskel

VIL DU OPDATERES? ⚡️ Vi vender dig tre gange om ugen de seneste technyheder i indbakken. Blandt alle tilmeldte finder vi hver måned en vinder af en powerbank fra GreyLime. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst. Læs mere om konkurrencen her.


Mere til historien

Der medfølger et USB-C til 3,5 mm kabel i salgspakken, så du kan bruge Sonos Ace med analoge lydkilder.

Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Sony bliver ved med at skyde forbi

VIDEO: Sony Xperia 1 VI er et fremskridt. Desværre rammer Sony ikke skiven, selvom Xperia 1 VI dog har flere fordele. Se min videotest her.

(mere…)
OnePlus Nord CE 4 Lite er lidt for “lite” | Test

MINE INDTRYK: Inden sommerferien ramte præsenterede OnePlus den nye lavprismodel Nord CE 4 Lite. Er den værd at købe?

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Jeg har prøvet et MEGA-solidt el-løbehjul

MINE INDTRYK: 60 km på en opladning og virkelig driftssikkert. Jeg har set nærmere på Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd gen).

(mere…)
OnePlus Nord 4 er alt du behøver | Test

TEST: Denne budget-telefon vil de fleste blive glade for. OnePlus Nord 4 har alt du behøver og ikke ret mange problemer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram