Apple på vej med Mac-event

Skal man tro Bloomberg, så vil Apple sidst på måneden afholde Mac-event. Læs detaljerne her.

MacBook Pro 14, M2 Pro, 2023
MacBook Pro 14.tommer, M2 Pro, 2023 (Foto: MereMobil.dk)

Mark Gurman fra Bloomberg mener, at Apple vil afholde en Mac-relateret lancerings-event i slutningen af måneden. Det ventes enten at blive afholdt mandag den 30. oktober eller tirsdag den 31. oktober. Det skriver MacRumors.

Apple vil komme med foldbar MacBook

Forudsigelserne fra Mark Gurman er baseret på oplysninger fra kilder, som angiveligt har kendskab til Apples planer, samt at der er mangel på nogle Mac-modeller hos flere forhandlere.

Det er blandt andet nogle konfigurationer af Apples 24-tommer iMac og 13 tommer MacBook Pro, mens 14 tommer og 16 tommer MacBook Pro først kan leveres i midten af november. Dette er et tegn på, at noget snart vil ske, lyder det fra Mark Gurman.

Gurman bemærker, at adskillige konfigurationer af Apples 24-tommer iMac, 13-tommer MacBook Pro og 14-tommer og 16-tommer MacBook Pro står over for forsendelsesforsinkelser, der løber ind i midten af november. Alene denne flere ugers forsinkelse er “et klart tegn på, at noget er ved at ske,” siger Gurman.

Mark Gurman forventer, at Apple vil lancere en ny 24 tommer iMac. Det er nemlig eneste model, som fortsat benytter M1-chippen. Der kan også komme nye 14 og 16 tommer MacBook Pro-modeller med en opdatering af processoren.

Jeg har tidligere anmeldt iMac 24″ (M1), som er en computer, at jeg er meget begejstret for. Læs min test af iMac 24-tommer.

LÆS OGSÅ: MacBooks med M3-chip nærmer sig lancering

Det er uvist, om Apple også har nye iPads i ærmet. I sidste uge lancerede Apple en ny og billigere Apple Pencil, hvilket skete ved en “soft-launch”, som blot er udsendelse af en pressemeddelelse.

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Apple afholder deres “earnings-call” torsdag den 2. november 2023; fremlæggelse af kvartalsregnskabet. Sidst dette blev gjort i november, var tilbage i 2018 – dette var fordi Apple afholdte lanceringsevent den 30. oktober af nye iPads og Macs. Derfor ventes det også, at der er en lanceringsevent på vej.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram