Spændende nyt om Motorola Edge 30 Ultra

0

Kan du lide gode telefoner til en fornuftig pris, skal du nu se nærmere på design og specifikationer på Motorolas kommende flagskib.

Motorola Edge 30 Ultra
Motorola Edge 30 Ultra (Foto: 91mobiles)

Det føles ikke som forfærdelig længe siden at John G gav Edge 20 og Edge 20 Pro rosende ord med på vejen, men nu er der allerede nyt om en kommende telefon fra Motorola.

Det er 91mobiles og Steve Hemmerstoffer, bedre kendt som OnLeaks, der i samarbejde fremviser billeder og specifikationer af hvad vi forventer er den kommende Edge 30 Ultra.

Billederne viser en typisk telefon med en powerknap på venstre side af telefonen og volumeknap samt muligvis en knap til at hidkalde Google Assistant på højre side.

I bunden finder vi en USB C-indgang, en højtaler og mikrofon.

144 Hz skærmteknologi

På forsiden kan man fordybe sig i en flad 6,67 tommer stor OLED-skærm, med 144 Hz opdateringshastighed og HDR 10+, kun forstyrret af et selfie kamera på hele 60 megapixels. Det forventes, at der gemmer sig en fingeraftrykssensor under skærmen.

På bagsiden er der et kamera setup med tre kameraer, et 50 megapixels vidvinkel, 50 megapixels ultra-vidvinkel kamera og en 2 megapixels dybdesensor.

Det forventes, at blive en Qualcomm Snapdragon 898 der skal drive værket. Den vil have 8 eller 12 GB LPDDR5x RAM og 128 eller 256 GB UFS 3.1 lager.

Til at sørge for du har saft og kraft til hele dagen vil telefonen have et 5000 mAh batteri. Og skulle du alligevel løbe tør for strøm, kan du hurtigt lade den op med 68 watt opladning.   

Telefonen vil have målene 163.1 x 76.5 x 8.8mm og være IP52 certificeret, forlyder det.

Det er vigtigt at understrege, at dette er rygter. Holder de, ser det ud til at Motorola for alvor kommer med et rigtigt flagskib denne gang.

Mere til historien

I 2012 købte Google Motorolas mobilafdeling for 12,5 milliarder dollars. I 2014 solgte Google så Motorola videre til kinesiske Lenovo for 2,91 milliarder dollars. Grunden til den lavere pris var, at Google beholdte størstedelen af Motorolas patenter.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer