Firefox endelig klar til iPad og iPhone

0

Mozillas internetbrowser Firefox er endelig at finde i Apples App Store, hvilket nu gør det muligt for Firefox-tilhængere at tilgå deres yndlingsbrowser på iOS-platformen.

Screenshots fra Firefox til iOS (Foto: Mozilla)
Firefox til iOS (Foto: Mozilla)

Rygterne har floreret i et års tid om, at Mozilla var i gang med udviklingen af en iOS-version af deres webbrowser, der for nogle har været et savn på iOS-platformen.

Mozilla frigav ellers en applikation i 2010 som hed Firefox Home, men denne var uden webbrowser. Den brugte Firefox Sync til at gemme din browser historik, bogmærker osv. fra computerversionen af Firefox. Applikationen Firefox Home blev trukket tilbage i 2012. Det skriver ArsTechnica.co.uk.

Nu – langt om længe – er applikationen tilgængelig i Apples App Store, så Firefox-brugere kan benytte deres yndlingsbrowser fra både iPad, iPod Touch og iPhone.

Det er ligesom det kendes i computerversionen, så er det muligt for brugerne at bruge både Private Browsing med Firefox, samt også sletning af passwords og historik med ét enkelt tryk. Og bruger man Firefox på flere enheder, så kan man synkronisere historik, favoritter og åbne faner.

Du kan downloade Firefox gratis i Apples App Store.

Mere til historien

Firefox til iOS er den første version af Firefox browseren, som ikke bruger Gecko layout engine, men i stedet bruger iOS’s built-in WebKit-based layout engine.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer