Firefox endelig klar til iPad og iPhone

Mozillas internetbrowser Firefox er endelig at finde i Apples App Store, hvilket nu gør det muligt for Firefox-tilhængere at tilgå deres yndlingsbrowser på iOS-platformen.

Screenshots fra Firefox til iOS (Foto: Mozilla)

Firefox til iOS (Foto: Mozilla)

Rygterne har floreret i et års tid om, at Mozilla var i gang med udviklingen af en iOS-version af deres webbrowser, der for nogle har været et savn på iOS-platformen.

Mozilla frigav ellers en applikation i 2010 som hed Firefox Home, men denne var uden webbrowser. Den brugte Firefox Sync til at gemme din browser historik, bogmærker osv. fra computerversionen af Firefox. Applikationen Firefox Home blev trukket tilbage i 2012. Det skriver ArsTechnica.co.uk.

Nu – langt om længe – er applikationen tilgængelig i Apples App Store, så Firefox-brugere kan benytte deres yndlingsbrowser fra både iPad, iPod Touch og iPhone.

Det er ligesom det kendes i computerversionen, så er det muligt for brugerne at bruge både Private Browsing med Firefox, samt også sletning af passwords og historik med ét enkelt tryk. Og bruger man Firefox på flere enheder, så kan man synkronisere historik, favoritter og åbne faner.

Du kan downloade Firefox gratis i Apples App Store.

Mere til historien

Firefox til iOS er den første version af Firefox browseren, som ikke bruger Gecko layout engine, men i stedet bruger iOS’s built-in WebKit-based layout engine.

Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Too Good To Go hitter i krisetiden

Stigende priser på alt fra energi, brændstof og madvarer har betydning for, at appen Too Good To Go er en af de mest downloadede i år.

(mere…)
Prisen på apps stiger i App Store

Apple sætter prisen op på apps i App Store. Prisstigningen sker pr. 5. oktober 2022 og gælder også in-app køb.

(mere…)
Første beta af iOS 16.1 til iPhone har et par nyheder

Apple var klar med iOS 16 i mandags, men allerede nu er den første beta af iOS 16.1 klar.

(mere…)
iOS 16 slår iOS 15 i downloads

Ud fra de første dage er iOS 16 downloadet mere end tilfældet var med iOS 15.

(mere…)
Apple er klar med opdatering til iPad

Apple har frigivet nye store softwareopdatering, iOS 16, men de har også ny version til iPadOS – selvom den ikke er nået version 16 endnu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram