Firefox endelig klar til iPad og iPhone

Mozillas internetbrowser Firefox er endelig at finde i Apples App Store, hvilket nu gør det muligt for Firefox-tilhængere at tilgå deres yndlingsbrowser på iOS-platformen.

Screenshots fra Firefox til iOS (Foto: Mozilla)

Firefox til iOS (Foto: Mozilla)

Rygterne har floreret i et års tid om, at Mozilla var i gang med udviklingen af en iOS-version af deres webbrowser, der for nogle har været et savn på iOS-platformen.

Mozilla frigav ellers en applikation i 2010 som hed Firefox Home, men denne var uden webbrowser. Den brugte Firefox Sync til at gemme din browser historik, bogmærker osv. fra computerversionen af Firefox. Applikationen Firefox Home blev trukket tilbage i 2012. Det skriver ArsTechnica.co.uk.

Nu – langt om længe – er applikationen tilgængelig i Apples App Store, så Firefox-brugere kan benytte deres yndlingsbrowser fra både iPad, iPod Touch og iPhone.

Det er ligesom det kendes i computerversionen, så er det muligt for brugerne at bruge både Private Browsing med Firefox, samt også sletning af passwords og historik med ét enkelt tryk. Og bruger man Firefox på flere enheder, så kan man synkronisere historik, favoritter og åbne faner.

Du kan downloade Firefox gratis i Apples App Store.

Mere til historien

Firefox til iOS er den første version af Firefox browseren, som ikke bruger Gecko layout engine, men i stedet bruger iOS’s built-in WebKit-based layout engine.

Nyt Wi-Fi 7 system er på vej i butikkerne

Den nyeste trådløs teknologi, WiFi 7, bliver tilgængelig i et nyt Orbi-system fra Netgear.

(mere…)
Skatteapp er klar – får du et skattesmæk?

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
DR opdeler Ramasjang i 3 selvstændige apps

Den populære Ramasjang-app fra DR deles nu op i tre selvstændige apps.

(mere…)
Igen relevant: Tjek el-priserne på telefonen

TIP: Se dagspriserne på el. Der er penge at spare, hvis du kan planlægge dit brug af strøm.

(mere…)
iOS 18 bliver måske største iOS-opdatering nogensinde

Det ventes, at Apples næste store iOS-opdatering vil komme med en del AI-funktioner. Måske er iOS 18 den store iPhone-opdatering nogensinde.

(mere…)
Fortnite kommer tilbage på iPhone – men det bliver dyrt

Sideloading af apps på iPhone og iPad bliver dyrt – en millionomkostning for udgiverne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram