Samsung Galaxy S5 – sådan skal den sælges‬

0

WEB-TV: Samsung har med Galaxy S5 forsøgt, at producere en telefon efter de krav kunderne efterspørger.

Galaxy S5 er den nye topmodel fra Samsung, som blev præsenteret under kæmpe mediebevågenhed under en stor presseevent i Barcelona.

MereMobil.dk var tilstede under præsentationen og snakkede efter eventen med Claus Holm, der er direktør i Samsung Danmark.

Der havde været mange skriverier om, at Galaxy S5 ville komme i et aluminiumsdesign, men disse rygter holdt ikke vand. Galaxy S5 er i plastik – præcis som forgængerne.

Samsung Galaxy S5 i sort (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S5 i sort (Foto: Samsung)

– ”Jeg tror, det med at fokusere så meget på det er plastik, skal man nok ikke gøre, man skal mere fokusere på, at vi har gjort mere ud af at gøre det til et moderne design, som ligger godt i hånden og giver en større anvendelighed, samtidig med det ikke går på kompromis med dækningen på antenner i telefonen,” siger Claus Holm til MereMobil.dk.

Galaxy S5 og de øvrige produkter, som er blevet vist til præsentationen i dag, kommer på det danske marked, lover Claus Holm.

Mere til historien

Den danske vejledende udsalgspris for Samsung Galaxy Gear, er den højeste vi endnu har set på en Samsung Galaxy S-enhed, hele 5.495 kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer