Godt nytår! – tak for 2022 ❣️

Velkommen til 2023 og rigtigt godt nytår. Vi håber, at du er kommet godt ind i det nye år og klar til en masse technyheder.

Godt nytår, Happy New Year

Et nyt år er i gang og vi byder velkommen til 2023 og takker for året som er gået. Jeg håber, at du er kommet godt ind i det nye år.

Vi glæder os til at dække en masse lanceringer igen i år og bringe mange nyheder til dig.

Jeg håber, at du allerede følger MereMobil.dk på diverse sociale medier og/eller får vores nyhedsbrev.

Flere videoer og podcastepisoder

I de sidste tre måneder af 2022 intensiverede vi indsatsen på videoanmeldelser, som kan ses her på siden under VIDEO eller på vores YouTube-kanal. I 2023 skrues der endnu mere op for videodelen. Du kan følge vores kanal her. Konceptet er “Tech på dansk”.

I lighed med flere videoer så fortsætter jeg med at producere min podcast om teknologi. Du finder podcasten på alle podcastplatforme og apps. Søg efter “MereMobil.dk”.

OPGRADERING AF TEKNIK: Det seneste års tid har den bagvedliggende teknik undergået en stor opgradering. Vores supernørd i serverrummet har faktisk omprogrammeret hele siten, uden nogen har opdaget det; designfladen blev nemlig tilpasset, så det nye system og design næsten lignede det gamle. Vi havde en række forældede teknologier, som ikke var forenelige med fremtiden rent sikkerhedsmæssigt – og vi MÅTTE derfor gøre noget. Dertil kommer en LANG række optimeringer, der har forbedret indlæsningstiden ganske markant. Både fra computeren og mobilen. Næste skridt er, at vi som følge af udmeldinger fra Datatilsynet udfaser brugen af Google Analytics. Målet er, at indsamle en mere basal statistik – og ikke en grundlæggende profilering af alle brugere. Når dette er implementeret ved udgangen af året, ligger statistikdata desuden på servere inden for EU. Det er nok ikke det sidste privacy tiltag vi kommer til at indføre det kommende år.

Nyheder på vej i 2023…

Noget af det vi kan glæde os til i 2023 er Samsung Galaxy S23-serien, OnePlus 11 og måske finder Oppo vej til vores markedsområde.

Dernæst er vi spændte på CES-messen og Mobile World Congress, som i år forhåbentlig ikke vil bære præg af coronapandemien.

CES løber af staben i dagene 5. til 8. januar 2023, mens Mobile World Congress afholdes fra den 27. februar til 2. marts 2023. 

Det er planen, at vi dækker de nyheder, som er henvendt til det danske marked – præcis som vi plejer, ligesom vi også glæder os til at anmelde de kommende produkter.

En anden stor ting i 2023 er med garanti, at der kommer flere foldbare produkter. Xiaomi Mix Fold 2 er ikke tilgængelig i Danmark, men vi fik i slutningen af 2023 muligheden for at prøve den. Se videoen herunder.

Rigtig godt nytår – og velkommen til 2023!

Mange hilsner fra

John G. og resten af teamet på og bag MereMobil.dk

Første kig på Xiaomi Mix Fold 2

De mest solgte telefoner i 2023

HITLISTE 2023: Her kan du se, hvilke telefoner der solgte bedst i 2023 hos teleselskaberne.

(mere…)
Er Årets Mobil 2023 alt det?

PODCAST: Bliv klogere på Årets Mobil 2023. Lyt med og hør mine første tanker om tech i 2024.

(mere…)
De mest læste anmeldelser i 2023

Vi elsker smartphones og andre ”smarte” produkter, som vi bruger meget tid på er at anmelde. Du kan her se, de mest læste anmeldelser i 2023.

(mere…)
Her er Årets Mobil 2023

Vinderen af læserafstemningen ”Årets Mobil” er fundet. En sikker sejr. Velfortjent, synes jeg. Hvad tænker du?

(mere…)
Godt nytår! Og tak for 2023

Rigtigt godt nytår og velkommen til 2024. Vi håber, at du er kommet godt ind i det nye år og klar til mange flere tech-nyheder.

(mere…)
Jonas Vingegaard og “Friends”-dødsfald trak dataforbruget til nye højder

Danskerne satte igen rekord i dataforbrug. Især én dato stikker ud, skriver teleselskabet Telenor.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram