Huawei P10 – forsalget skydes i gang

Huawei P10 starter nu forsalg, og bestiller du i denne periode, følger der et headset til små 1.000 kroner med uden beregning.

Headsettet Huawei AM185 Active Noice Cancelling kan fås i pre-sale bundle i perioden 10. marts og til og med 30. marts. Headsettet har en værdi på 999 kroner (Foto: Huawei)

Headsettet Huawei AM185 Active Noice Cancelling kan fås i pre-sale bundle i perioden 10. marts og til og med 30. marts. Headsettet har en værdi på 999 kroner (Foto: Huawei)

Huawei offentliggjorde P10 og P10 Plus på dette års Mobile World Congress, og du skal ikke væbne dig med tålmodighed meget længere, hvis du vil sikre dig et eksemplar af Huawei P10.

 – Huawei P10 – bedre kamera og afrundet design

Forsalget af P10 starter nemlig fredag den 10. marts 2017. Forudbestiller du et eksemplar af P10, så får du foruden telefonen også et støjreducerende headset. Headsettet hedder Huawei AM185 Active Noice Cancelling. Det har en vejledende pris på 999 kroner.

 – TEST: Huawei P10 – lækker, men ikke overraskende

Headsettet giver op til 8 timers støjdæmpning. Hvis batteriet på headsettet løber tør, så kan du stadig lytte til musik og foretage opkald så er det bare uden støjreduktionen er aktivere.

Huawei har en bundle klar til de der forudbestiller Huawei P10 (Foto: Huawei)

Huawei har en bundle klar til de der forudbestiller Huawei P10 (Foto: Huawei)

Huawei P10 koster 4.499 kroner uden abonnement for modellen med 64 GB intern hukommelse, men for denne pris for du altså headsettet med uden beregning.

Tilbuddet med headsettet løber i perioden 10. marts til og med 30. marts 2017.

 – Sådan er billederne fra Huawei P10

Huawei P10 lander i butikkerne fredag den 31. marts 2017 – og lanceres i farverne sort, sølv, guld og blå på det danske marked.

Du vil kunne bestille Huawei P10 i forsalg hos Hi3G, Telenor, Telia, Callme, Bilka, Wupti, Elgiganten og Proshop fra fredag den 10. marts 2017.

Mere til historien

Er du mere til Huawei P10 Plus, så skal du væbne dig med tålmodighed lidt længere. Denne lander i butikkerne fredag den 21. april 2017 til en vejledende pris på 5.999 kroner uden abonnement. Huawei P10 Plus kommer med 128 GB intern hukommelse og 6 GB RAM. Herunder kan du se de første videobilleder vi har af P10 Plus.

Video: Huawei P10 Plus – det første kig

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram