Dansk-udviklet skærmspray kan fjerne coronavirus

Coronavirus, influenzavirus og andre trælse ting kan en dansk antibakteriel spray fjerne fra din telefon.

PanzerGlass antibakteriel Spray Twice a Day
PanzerGlass antibakteriel spray til smartphones og skærme kan fjerne en masse snask fra skærmen (Foto: MereMobil.dk)

PanzerGlass lancerede i foråret 2020 en skærmspray, der udover at kunne rense ens klamme leverpostejfingre væk fra skærmen, også kan fjerne blandt andet E. Coli og flere andre trælse bakterier.

Nu er firmaet kommet med en opsigtsvækkende nyhed. Skærmsprayen kan også udrydde coronavirus, der måtte befinde sig på skærmoverflader.

Derudover fjerner den influenzavirus, Hepatitis B og HIV samt flere andre trælse bakterier, skriver PanzerGlass i en pressemeddelelse, hvor de henviser til, at testen er udført og godkendt af det tyske testlaboratorie Dr. Brill + Partner GmbH, der er et institut for hygiejne og mikrobiologi.

Bruger du PanzerGlass sprayen efter foreskrifterne, kan du således reducere din risiko for at få blandt andet coronavirus på dine fingre.

Sprayen har været på markedet i omkring halvandet år. Der er ikke tale om et nyt produkt. Det er den samme spray, der nu har fået nogle yderligere godkendelser.

Skærmen kan tage skade

Du bør ikke anvende hvilke som helst midler på din smartphone-, tablet- eller computerskærm, hvis du vil passe godt på den.

Opløsningsmidler som vinduespudsemiddel eller alkoholbaserede rengøringsprodukter, kan lave synlige skader på skærmene. I nogle tilfælde et mælkehvidt skær, der ikke kan fjernes.

Ifølge PanzerGlass er deres produkt sikkert at anvende, da de ikke indeholder alkohol og derfor ikke ødelægger skærmens oleofobiske beskyttelse. Det er den beskyttelse, der gør, at blandt andet fedtede fingre hænger dårligere fast på skærmen.

Mere til historien

Hvis ikke du har en særlig screencleaner spray ved hånden, kan du altid aftørre telefonen med en hårdt opvredet mikrofiberklud med varmt vand og lidt sulfo.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram