Dansk kunstner skaber unikt mobilcover - og planter træer

Salget af nyt cover fra danske PanzerGlass planter træer i berømt tv-personligheds navn.

Cover af kunstneren Mikael B
Unikt cover af kunstneren Mikael B (Foto: PanzerGlass)

Man kan ikke påstå, at en smartphones hører til i kategorien for bæredygtighed, men man kan forsøge, at rette op eller give noget igen.

Nu har danske PanzerGlass indledt et samarbejde med den danske kunstner Mikael B om, at kreere et iPhone-cover, som netop giver noget tilbage.

Salget af coveret støtter The Perfect World Foundation, som har forpligtet sig til at plante én million træer i projektet Attenborough Forrest til ære for den nu 95-årige tv-personlighed Sir David Attenborough.

I naturforskerens navn er der indtil videre plantet 200.000 træer, og yderligere 100.000 træer forventes at blive plantet i år.

– "Da jeg startede, vidste jeg ikke, hvor stor en forskel, jeg kunne gøre gennem min kunst - at jeg faktisk kunne hjælpe med at ændre verden til det bedre. Jeg er super stolt over, at vi for hvert solgt cover planter et træ i Sir David Attenborough Forrest, og sådan vil vi gøre en forskel", siger Mikael B i en pressemeddelelse.

Mikael B er ambassadør for The Perfect World Foundation bor i Los Angeles. Det er et fragment fra et af hans vægmalerier, der danner grundlaget for designet af iPhonecoveret, som hedder MikaelB Limited Artist Edition ClearCase.

OiSTER blok ind

Bliver du kunde hos OiSTER, kan du få rabat på blandt andet tøj og måltidskasser. Du kan også afprøve forskellige streamingtjenester. Her kan du læse mere om OiSTER+.

OiSTER blok ud

Koblet på kunstnerens identitet

Cover af kunstneren Mikael B
Cover fra PanzerGlass af kunstneren Mikael B (Foto: PanzerGlass)

En af Danmarks førende trend- og livstilsforskere, Mads Arlien-Søborg, siger, at der skal mere og mere til for at vinde forbrugernes loyalitet. Og at der i et konkurrencepræget landskab er opstået et større behov for virksomheder, at gøre noget ekstra. 

- "De forskellige brands gør, hvad de kan, for at skabe en unik historie omkring deres produkt. Som brand kan man eksempelvis få mulighed for at koble sig på en kunstners identitet, og for kunstneren kan der være en bedre eksponering og i nogle tilfælde et økonomisk incitament til at være med", siger Mads Arlien-Søborg.

Coveret fås til forskellige iPhones. Prisen er 260 kroner.

Mere til historien

Sir David Attenborough har gennem mere end 50 år lagt stemme og ansigt til britiske naturprogrammer. Han er måske bedst kendt for at skrive og præsentere de ti afsnit af "Life on Earth" fra 1979, som udgør en sammenfatning af alt liv på Jorden. "Life on Earth" er i flere omgange blevet sendt på dansk tv. I øjeblikket kan man blandt andet streame første sæson af serien "Syv kontinenter, én klode" på DRTV. Det er Sir David Attenborough der lægger stemme til.

Bagagekaos booster salget af trackingdims til iPhone

Salget af AirTag, der kan bruges til at finde en forsvundet feriekuffert, er eksploderet hen over sommeren.

(mere…)
Husk disse gadgets på ferien

GUIDE: Ferie, Ferie, Ferie! Husk at pakke powerbanks, kabler og covers. Se hvilke gadgets der er uvurderlige på ferien.

(mere…)
SmartGlass beskytter iPhone og Samsung billigt

Billig skærmbeskyttelse til iPhone og Samsung-telefoner, der er let at montere. Tjek NORTAGG SmartGlass her.

(mere…)
Sennheiser vs. Boya – test af klipsmikrofoner med god lyd

VIDEO: God mikrofon og god lyd. Det får du med klipsmikrofoner fra Sennheiser og Boya. Valget er: Trådløs klipsmikrofon eller en kablet. Lyt med her.

(mere…)
Tilbehør til beskyttelse af mobiltelefon

Covers, beskyttelsesglas og andet tilbehør til at beskytte mobiltelefonen findes overalt. Her er hvad du skal tænke over, når du køber tilbehør til mobilen.

(mere…)
Kom i gang med green-screen videoer fra mobilen

VIDEO: Med din telefon og en green-screen kan du skabe tjekkede videoer. Her er mine begyndertips til let og billigt at komme i gang med green-screen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram