3 genveje til et billigt mobilabonnement

1

PRISTJEK: 99, 149 eller 249 kroner om måneden…? Tjek her om disse mobilabonnementer er billigere end det du har i dag.

mobilabonnementer
Her er tre bud på abonnementer i tre forskellige priskategorier (Grafik: PanJoyCZ / MereMobil.dk)

Om prisen er rigtig på dit mobilabonnement, kan der ikke svares entydigt på, da det i høj grad handler om dit forbrug og behov. En ting er sikkert. Det er en god idé at tage et jævnligt tjek af ens mobilabonnement, da priserne ofte ændrer sig.

Eksempelvis har teleselskabet 3 netop lanceret nye abonnementer. Nuværende kunder kan beholde det abonnement, de allerede har. Nye kunder må beslutte sig ud fra det nye udvalg. 3’s tilpasning sker blandt andet som følge af coronapandemien. Da folk rejser mindre, er det mindre relevant for 3, at slå på 3 Like Home-konceptet. Så måske dit eget brugsmønster også har ændret sig?

Herunder har jeg forsøgt at lave tre genveje til søgninger efter abonnementer inde for tre priskategorier. Så kan du forholdsvis enkelt se, hvad du har få for pengene.

Tabellerne herunder indeholder sponserede links

Max 99 kroner om måneden

Abonnementer op til 149 kroner om måneden. Abonnementerne er sorteret efter med dem øverst, der indeholder mest data.

Max 100-149 kroner om måneden

Abonnementer til mellem 100 og 149 kroner om måneden. Abonnementerne er sorteret efter med dem øverst, der indeholder mest data.

Max 150-249 kroner om måneden

Abonnementer til mellem 100 og 149 kroner om måneden. Abonnementerne er sorteret efter med dem øverst, der indeholder mest data.

Søg selv efter abonnementer

Hvis dine ønsker til et mobilabonnement ikke passer ind i ovenstående tre søgninger, kan du selv søge efter billige abonnementer med det indhold i pakken, som passer til dit behov og det du ønsker.

Du kan teste vores søgemaskine til mobilabonnementer her.

Mere til historien

Du kan naturligvis ikke se ind i fremtiden og vurdere, hvordan dit mobilforbrug ser ud om f.eks. et halvt år, men det er værd at huske på, at ændringer i ens adfærd kommer snigende. Tag derfor jævnligt abonnementet op til revision.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer