Spørgetime med John G. og Ekstra Bladet (eventen er slut)

8

Spørg om tech med John G. fra MereMobil.dk og Heine Jørgensen fra Ekstra Bladet er slut. Du kan genlæse chatten og videostream her.

I aften (den 6. maj 2020) fra klokken 20.00 til 21.00 sætter tech-redaktør på Ekstra Bladet, Heine Jørgensen, og John G. fra MereMobil.dk hinanden i stævne. Det gør de i en spørgetime, hvor du kan være med.

Begge tech-redaktører plejer ikke at være blege for, at sige deres mening også selvom den ikke altid er vellidt blandt deres respektive læsere.

-”Jeg anbefaler generelt kun produkter, som jeg kan stå ved og selv ville købe – enten til mig selv eller mine nærmeste. Der skal være en god balance mellem pris og hvad man får. Ligesom producenter skal huske after-sale-service – uanset om det er på smartphones, fladskærme eller andre teknologiprodukter. Det er med til, at beholde kunderne i stalden på den lange bane,” lyder det fra John G. Pedersen, chefredaktør på MereMobil.dk, inden aftenens spørgetime, som han glæder sig til at være en del af.

Så sidder du inde med en masse spørgsmål omkring techbranchen, så fyr dem af og test de to ”eksperter” af.

Alle spørgsmål er velkomne. Alt lige fra; hvilken mobil er bedst? Hvor meget skal man betale for god teknologi? Hvordan løser man nemmest problemer med netværket?

Du skriver blot dine spørgsmål i en chat, hvorefter du også får svarerne der. Du finder chatten på eb.dk/eblive/helpdesk hvor du også vil kunne se de to redaktører på en livestream.

John G. og Heine er klar i spyttet og toner frem på din skærm i aften kl. 20.00. Skal du se med?

Skriv gerne i EB-boksen herunder og husk hold dig endelig ikke tilbage med spørgsmålene. Det gør jo ikke noget, hvis de får en smule sved på panden i aften. 🙂Mere til historien

Det er første gang, at Ekstra Bladet og MereMobil.dk afholder sådan en “spørgetime”. Men vi håber, at I vil synes om tiltaget.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer