Samsung Watch Active 2 – nyt smartwatch fra Samsung

Samsung har netop annonceret et nyt smartwatch, der har navnet Galaxy Watch Active 2. Se specifikationer, pris og tilgængelighed her.

Samsung Galaxy Watch Active 2 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Watch Active 2 (Foto: Samsung)

Samsung har annonceret et nyt smartwatch. Navnet er Galaxy Watch Active 2. Det var egentlig ventet, at Samsung ville præsentere dette ved deres store Unpacked event onsdag den 7. august, hvor de også vil afsløre Galaxy Note 10-serien, men så længe kunne Samsung ikke vente.

Prisen på Samsung Galaxy Note 10’erne afsløret

Galaxy Watch Active 2 er efterfølgeren til Watch Active, der blev lanceret i foråret.

Samsung Galaxy Watch Active er i butikkerne

Galaxy Watch Active 2 kommer i flere varianter og to forskellige størrelser.

De kommer med urkassen i rustfrit stål på henholdsvis 40 mm eller 44 mm i diameter og i tre forskellige farver. Farverne er sort, sølv og guld. Alle versionerne leveres med læderarmbånd, men der kan tilkøbes flere forskellige remme. Som på tidligere versioner kan brugeren selv ændre layoutet på urskiven.

Samsung gør brug af standardbredde på remmene, hvilket gør det muligt at købe remme hos almindelige urmagere og butikker foruden de særlige remme fra Samsung.

I den nye generation af Galaxy Watch Active kan flere træningsformer end nogensinde før registreres. Ligesom der er en indbygget løbetræner, samt smartere søvn- og stressregistrering.

–”Markedet for smartwatches vokser hurtigt, og vi hos Samsung er glade for at fortsætte med at udvikle nye og visionære produkter på dette område. Med Galaxy Watch Active2 har vi taget vores seneste teknologiske innovationer og pakket dem i et endnu mere luksuriøst design. Dette gør Galaxy Watch Active2 til et smart ur, der er stilfuldt og kan tilpasses, så det giver forbrugere mulighed for at tage kontrol over deres helbred og trivsel,” siger Claus Holm, IM Director og country manager Danmark.

TEST: Samsung Galaxy Watch – en uambitiøs opgradering

Samsung har arbejdet sammen med Spotify og Under Amour, hvilket giver en række gode muligheder i forhold til træningsdelen.

Galaxy Watch Active 2 er din træningsmakker

Samsung Galaxy Watch Active 2 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Watch Active 2 (Foto: Samsung)

Tænker du et smartwatch skal hjælpe dig med, at blive motiveret til at komme i gang med en sundere livsstil? Her hjælper Galaxy Watch Active 2 dig.

Galaxy Watch Active 2 kommer med konkrete tips til, hvordan du i din hverdag kan træffe sundere valg når det kommer til kost, motion, mental sundhed og søvn.

Du kan manuelt registrere mere end 39 forskellige typer træning, hvoraf syv registreres automatisk. Dette inkluderer løb, gang, cykling, svømning, roning, cross training og dynamisk træning.

Den opgraderede løbetræner gør, at du kan følge dit tempo i realtid og vælge syv forskellige typer løbeprogrammer for at nå dine træningsmål.

Der er også sundhedssensorer på bagsiden – faktisk dobbelt så mange som på forgængeren og de aflæses hurtigere end tidligere. Hvilket gør brugeren får mere ud af træningen.

Via Samsung Health kan brugerne måle og se deres stressniveau.

Android og iOS

Du kan benytte Galaxy Watch Active 2 uanset om du har en Android eller iPhone. Galaxy Watch Active 2 er nemlig kompatibelt med begge styresystemer.

Der er også 4G-forbindelse i Galaxy Watch Active 2, hvilket gør brugeren kan foretage og modtage opkald eller holde sig ajour på de sociale medier uden telefonen er i nærheden. Dette kræver dog, at man har et eSIM og teleselskabet understøtter dette til Galaxy Watch Active 2. Du kan blive klogere på Samsungs hjemmeside om dit teleselskab understøtter det.

Teleselskaberne er ikke klar med eSIM til Galaxy Watch

Galaxy Watch Active 2 specifikationer

Samsung Galaxy Watch Active 2 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Watch Active 2 (Foto: Samsung)
Galaxy Watch Active2
FarverRustfrit stål: Sølv, Sort, Guld med læderarmbånd
Dimensioner og vægtRustfrit stål – 44mm-version: 44 x 44 x 10.9T, 44g Rustfrit stål – 40mm-version: 40 x 40 x 10.9T, 37g
Display44 mm: 1.4” (34mm) 360 x 360 Super AMOLED, full color Always On Display, Corning® Gorilla® Glass DX+ 40mm: 1.2” (30mm) 360 x 360 Super AMOLED, full color Always On Display, Corning® Gorilla® Glass DX+
Rem44 mm-versioner: 20mm udskiftelig 40mm-versioner: 20mm udskiftelig
Batteri44 mm-versioner: 340mAh 40mm-versioner: 247mAh
ChipsetExynos 9110 Dual core 1.15 GHz
OSTizen
Hukommelse og opbevaring1.5GB + 4GB
Tilslutninger4G, Bluetooth 5.0, Wi-Fi b/g/n, NFC A-GPS/GLONASS/Galileo/Beidou
SensorerHeart Rate Monitoring (med 8 Fotodioder), Electrokardiogram (EKG), Accelerometer (måler op til 32g i kraft), Gyroscope, Barometer, Ambient Light
OpladningWPC-baseret trådløs opladning
Immunitet5ATM + IP68 / MIL-STD-810G
KompatibilitetAndroid: Android 5.0 eller højere, RAM 1.5GB eller mere iOS: iPhone 5 og, iOS 9.0 eller over

Se det nye Samsung Galaxy Watch her

Pris og tilgængelighed

Galaxy Watch Active 2 har en tidlig salgsstart i efteråret, men den præcise salgsstartsdato og salgssteder er endnu ikke offentliggjort.

Prisen for Galaxy Watch Active 2 er vejledende på 3.599 kroner for 40 mm modellen, mens modellen på 44 mm har en vejledende pris på 3.799 kroner.

Mere til historien

Har du en Galaxy-smartphone, så kan du via Watch Camera Controller tage billeder, starte en videooptagelse, få vist billeder på uret eller skifte mellem front- og bagkamera på telefonen direkte fra håndleddet. Ligesom du via trådløs batterideling på din Galaxy-smartphone kan oplade Galaxy Watch Active 2.

Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram